Οι πρωτοφανείς καιρικές συνθήκες έφεραν αδιανόητη ταλαιπωρία παικτών και μελών της ΑΕΚ!

Οι πρωτοφανείς καιρικές συνθήκες έφεραν αδιανόητη ταλαιπωρία παικτών και μελών της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Απίστευτη η ταλαιπωρία για παίκτες και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ που ψάχνουν τρόπους για ασφαλή διανυκτέρευση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια απίστευτη ταλαιπωρία βιώνουν παίκτες και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ!

Πέντε παίκτες, αλλά και άλλα μέλη του σταφ της Ενωσης, μετά από τέσσερις ώρες αναμονής φεύγοντας από τα Σπάτα κατάφεραν να φτάσουν στο ξενοδοχείο που μένει συνήθως η κιτρινόμαυρη αποστολή, το Holiday Inn, αφού η κατάσταση στην Αττική οδό ήταν απελπιστική. Μάλιστα, εγκατέλειψαν τα αυτοκίνητά τους και έφτασαν ψάχνοντας κάπου να μείνουν.

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει από πλευράς ΑΕΚ το ξενοδοχείο είναι γεμάτο καθώς πολλοί ακόμα σκέφτηκαν να σπεύσουν λόγω της κακοκαιρίας. Ετσι πλέον επικρατεί το αδιαχώρητο στο ξενοδοχείο με την Ενωση να είναι σε επικοινωνία με όλους τους ανθρώπους της, όμως δύσκολα θα καταφέρει να τους βοηθήσει.

Αποκλεισμένος στα Σπάτα ο Γιαννίκης

Από την άλλη, αρκετά ταλαιπωρούνται και όσοι επέλεξαν να μείνουν στα Σπάτα καθώς αναγκαστικά πλέον θα διανυκτερεύσουν εκεί, αφού δεν υπάρχει τρόπος να φύγουν. Πλέον το προπονητικό κέντρο της Ενωσης δεν είναι προσβάσιμο με το χιόνι να το έχει σκεπάσει για τα καλά.

Στα Σπάτα είναι περίπου 10 μέλη της ΑΕΚ ανάμεσα στους οποίους είναι ο Αργύρης Γιαννίκης, ο βοηθός του, ο Βασίλης Δημητριάδης, ο αναλυτής της Ενωσης, ο γιατρός και ακόμα πέντε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στα Σπάτα είναι και ένας εκ των βοηθών του Νίκου Κορομηλά ο οποίος μοιράζει κουβέρτες από αυτές που έχει η ομάδα για τον πάγκο στους αγώνες. Φυσικά, υπάρχει επικοινωνία όλων με την ομάδα, αλλά είναι αδύνατον με τις συνθήκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή να γίνει κάτι άλλο πέραν της διανυκτέρευσης των εγκλωβισμένων στα Σπάτα και του δεύτερου γκρουπ στο Χολιντει Ιν με όποιες συνθήκες είναι εφικτές.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην ΑΕΚ ενδεχομένως θα μπορούσαν να έχουν κάνει διαφορετικό προγραμματισμό μιας και υπήρχαν προβλέψεις για ακραία καιρικά φαινόμενα που θα έπληττα τα βόρεια της Αττικής. Είναι πάντως γεγονός πως η ΑΕΚ βρισκόταν δύο ημέρες πριν από ματς «τελικό» και πιθανότατα δεν θα μπορούσε να κάνει ό,τι και ο Παναθηναϊκός που ακύρωσε τη σημερινή προπόνηση, έχοντας ήδη αναβληθεί το ματς Κυπέλλου με τη Καρδίτσα.

Το ζήτημα είναι πως υπάρχει μεγάλη ταλαιπωρία που δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα με την ΑΕΚ που πάει με ανύπαρκτη ταλαιπωρία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ εφόσον αυτό πραγματοποιηθεί.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X