Λίνεν: «Πάντα ήμουν επαναστάτης»

Λίνεν: «Πάντα ήμουν επαναστάτης»
Photo Credits: INTIME

Την Τρίτη, 17 Μαΐου ο Εβαλντ Λίνεν θα παρουσιάσει την αυτοβιογραφία του με τίτλο «Πάντα ήμουν επαναστάτης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τότε που ο Εβαλντ Λίνεν ήταν ένας θρυλικός αριστερός εξτρέμ στην Γκλάντμπαχ, έχει προκαλέσει ακραία συναισθήματα τόσο στους οπαδούς όσο και στους ποδοσφαιριστές.

Ως παίκτης, προπονητής και στέλεχος του ποδοσφαίρου, εξακολουθεί να είναι μια… ξεροκέφαλη προσωπικότητα και ένας παθιασμένος επαναστάτης εντός και εκτός γηπέδου. Μάλιστα, η πολιτική του στάση του κόστισε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1978.

Ο Εβαλντ Λίνεν είναι μια μοναδική φιγούρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και αυτά που έχει να πει ξεπερνούν πολύ το ποδόσφαιρο.

Στο βιβλίο του μιλά ανοιχτά για τον εαυτό του, το ποδόσφαιρο και τη ζωή του, που ξεκίνησε σε ταπεινές συνθήκες και τον οδήγησε στα κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Αφού… κρέμασε τα παπούτσια του, ο Λίνεν μεταπήδησε στην προπονητική. Στη Γερμανία προπόνησε συλλόγους όπως οι: Ντούισμπουργκ, Χάνσα Ρόστοκ, Κολωνία, Γκλάντμπαχ, Ανόβερο, Μόναχο 1860 και Σεντ Πάουλι.

Στα διεθνή γήπεδα προπονούσε τους: Πανιώνιο, ΑΕΚ και Ολυμπιακό στην Ελλάδα, Οτελούλ Γκαλάτι στη Ρουμανία και Τενερίφη στην Ισπανία.

Ο Γερμανός τεχνικός δραστηριοποιείται αυτήν τη στιγμή ως  διαφημιστικός πρεσβευτής για την FC Σεντ Πάουλι, με τη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος να είναι ιδιαίτερα σημαντικά για αυτόν. Μπορεί επίσης να θεωρείται τακτικά ως ειδικός για την κάλυψη του Champions League και της Bundesliga στο Sky.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X