Κάτω Πατήσια: Ιερέας έβαζε 16χρονη να εξομολογηθεί και μετά τη βίαζε στην εκκλησία (VIDEO)

Κάτω Πατήσια: Ιερέας έβαζε 16χρονη να εξομολογηθεί και μετά τη βίαζε στην εκκλησία (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκ προκαλεί η είδηση του βιασμού ανήλικης από ιερέα της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου των Όπλων στα Κάτω Πατήσια, ο οποίος συνελήφθη χθες.

Το κορίτσι ήταν 16 ετών όταν ασέλγησε σε βάρος του και το βίασε ο ιερέας, ενώ οι βιασμοί λάμβαναν χώρα για 5 μήνες, το 2019, σε χώρους της εκκλησίας των Κάτω Πατησίων (και όχι στην Ηλιούπολη όπως είχε αναφερθεί αρχικά).

Ο ιερέας φέρεται να είχε γνωρίσει το κορίτσι στο κατηχητικό όπου δίδασκε, κέρδισε την εμπιστοσύνη του και το βίασε επανειλημμένως κατά τη διάρκεια ενός πενταμήνου μέσα στον ιερό ναό.


Η κοπέλα, η οποία μόλις έβλεπε τον κακοποιητική της λιποθυμούσε από τον φόβο της, αποκάλυψε πρόσφατα το μαρτύριο που βίωνε στους γονείς της, οι οποίοι κατήγγειλαν τον ιερέα στην ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ιερέας φέρεται να ζητούσε αρχικά γυμνές φωτογραφίες από το κορίτσι, την ώρα που της έστελνε πορνογραφικό υλικό και φωτογραφίες των γεννητικών του οργάνων.

Αδιανόητο είναι το γεγονός ότι ο ρασοφόρος, την απομόνωνε μετά από κάθε κατήχηση και αφού την έβαζε να εξομολογηθεί μετά τη βίαζε λέγοντας της «στο πρόσωπο μου θα βλέπεις τον πατέρα σου και τον δάσκαλό σου».

Τέθηκε σε αναγκαστική αργία

Σε αναγκαστική αργία τέθηκε 37χρονος ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια, σύμφωνα με απόφαση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

«Με απόφαση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου ο κληρικός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο οποίος συνελήφθη χθες κατόπιν καταγγελίας για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, τίθεται σε αργία μέχρι να αποφανθούν τα αρμόδια όργανα της ποινικής και εκκλησιαστικής δικαιοσύνης».

Πηγή: pronews.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X