Το Μαξίμου έστειλε ηλεκτρονικούς υπολογιστές στην «Ενωση Κυριών Δράμας»

Το Μαξίμου έστειλε ηλεκτρονικούς υπολογιστές στην «Ενωση Κυριών Δράμας»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Ένωση Κυριών Δράμας ευχαριστεί το Μέγαρο Μαξίμου και τον γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού για την άμεση ανταπόκριση σε πρόσφατο αίτημά τους.

«Ευχαριστούμε θερμά τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη για την προσφορά υπολογιστών στον φορέα μας. Η δωρεά αυτή έγινε χάρη στη διαμεσολάβηση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Εργασίας Γιώργου Σταμάτη, τον οποίο μετά από πρόσφατη επίσκεψή του στα γραφεία μας, ενημερώσαμε για τις ελλείψεις μας», σημειώνουν στο μήνυμά τους.

Στο μήνυμά τους προσθέτουν δε πως «η απόκτηση των υπολογιστών βοηθάει όχι μόνο τις ανάγκες των 13 υπαλλήλων αλλά και την δράση μας “Δημιουργικό Σχολείο” το οποίο απευθύνεται σε ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και μεταξύ των στόχων του είναι και ο ψηφιακός αναλφαβητισμός».

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη οργάνωση προσφέρει πολλαπλώς τις υπηρεσίες της σε ανθρώπους που βρίσκεται σε ανάγκη. Πέρα από την βοήθεια προς την τρίτη ηλικία σχετικά με τον ψηφιακό αναλφαβητισμό βοηθά μέσα από το «Σπίτι Ανοικτής Φιλοξενίας» άγαμες μητέρες, κακοποιημένες γυναίκες αλλά και παιδιά.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X