AEK: Προτάθηκε και εξετάζεται ο Αμαντού

AEK: Προτάθηκε και εξετάζεται ο Αμαντού
Photo Credits: INTIME

Ο Ιμπραΐμ Αμαντού έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη και προτάθηκε στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιμπραΐμ Αμαντού, που έμεινε πριν λίγες ώρες ελεύθερος από την Σεβίλλη, προτάθηκε στην ΑΕΚ για την θέση του αμυντικού χαφ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Ώρα», ο Γάλλος (γεννημένος στο Καμερούν) χαφ προτάθηκε στην Ενωση και εξετάζεται από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, έστω και αν δεν βρίσκεται ψηλά στην ιεραρχία των περιπτώσεων που «παίζουν» για την ενίσχυση στο κέντρο.

Η καριέρα του Αμαντού

O Αμαντού γεννήθηκε 6 Απριλίου του 1993 στο Καμερούν, έχει γαλλικό διαβατήριο και παίζει σαν κοινοτικός.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στην Cheminots de l’Ouest και στη συνέχεια αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομών της Νανσί και από εκεί βρέθηκε στην πρώτη ομάδα ενώ το 2015 αγοράστηκε από την Λιλ για 2 εκατομμύρια.

Με τους Λιλουά έφτασε στο πικ της καριέρας του με εντυπωσιακές χρονιές (102 συμμετοχές) και έτσι το 2018 ανάγκασε την Σεβίλλη να βγάλει 14 εκατομμύρια από τα ταμεία της για να τον αποκτήσει.

Το 2018/2019 με τους Σεβιγιάνους έπαιξε 32 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, την επόμενη χρονιά δόθηκε δανεικός το πρώτο εξάμηνο στην Νόριτς και το δεύτερο στη Λεγκανιές, ενώ πέρυσι όπως προείπαμε έπαιξε στην Ανζέ.

Φέτος στην Σεβίλλη δεν αγωνίστηκε και οι Ανδαλουσιάνοι τον άφησαν ελεύθερο.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X