ΑΕΚ: Νέα μέτρα στη Super League λόγω Ομικρον - Τέλος οι συνεντεύξεις τύπου

ΑΕΚ: Νέα μέτρα στη Super League λόγω Ομικρον - Τέλος οι συνεντεύξεις τύπου
Photo Credits: INTIME

Αυξημένα είναι τα μέτρα που παίρνει η ΑΕΚ σε συνεργασία με τη Super League, λόγω της μετάλλαξης Ομικρον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μετάλλαξη Ομικρον… επελαύνει στη χώρα μας και αυτό δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει τη Super League και φυσικά την ΑΕΚ.

Εκτός τους 10% στην πληρότητα των γηπέδων με πλαφόν τα 1.000 άτομα, στο νέο πρωτόκολλο δεν θα υπάρχει ούτε η συνέντευξη τύπου που γίνονταν μετά τα ματς.

Κάτι που σημαίνει πως  δεν θα επιτραπεί η είσοδος καμερών εντός γηπέδου, όπως συνέβαινε όσο υπήρχε η συνέντευξη Τύπου, εκτός φυσικά από τις κάμερες του καναλιού που έχει τα δικαιώματα της μετάδοσης. Έτσι οι προπονητές θα μιλούν μετά τους αγώνες μόνο στην κάμερα της CosmoteTV, η οποία έχει και τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Εκτός αυτού στα πλαίσια της μεγαλύτερης δυνατής προφύλαξης των ποδοσφαιριστών η οδηγία της διοργανώτριας αρχής είναι να αποτρέπεται η λειτουργία της μικτής ζώνης μετά τα ματς με δηλώσεις στις κάμερες.

Μάλιστα, η οδηγία της ΑΕΚ προς τους παίκτες της είναι εκτός από τις δηλώσεις που θα κάνουν στο όποιο κανάλι έχει τα δικαιώματα των αγώνων να αποφεύγουν οποιαδήποτε άλλη επαφή στον περιβάλλοντα χώρο των γηπέδων. Όλα αυτά φυσικά όσο διαρκούν τα έκτατα μέτρα λόγω της Όμικρον.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X