Η ανάγκη της Κάλιαρι και το Over στο αγγλικό Λιγκ Τρόφι

Η ανάγκη της Κάλιαρι και το Over στο αγγλικό Λιγκ Τρόφι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αγωνιστική απραξία και οι απουσίες της Μπολόνια δημιουργούν κατάλληλες προϋποθέσεις για τον άσο που… καλοπληρώνει!

Νέο στοιχηματικό κουπόνι που έχει ως βάση την Αγγλία. Συνεχίζεται το Κόπα Αφρικα με μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Νιγηρία και Αίγυπτο, την στιγμή που μπαίνουν στον χορό τα μεγάλα φαβορί.

H πρώτη μας στάση θα γίνει στην Ιταλία και την Serie A. Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Προγνωστικά Ιταλίας

Η Κάλιαρι πήρε νίκη ψυχολογίας και μάλιστα με ανατροπή στην έδρα της Σαμπντόρια. Κομβικό σημείο στην σεζόν, καθώς ξεκίνησε με το… δεξί τη νέα χρονιά και μείωσε στους 4 την απόσταση από την σωτηρία. Μάλιστα, σήμερα με νίκη πάει στο -1 και η νίκη αποτελεί μονόδρομος καθώς ακολουθεί ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα για την ίδια.

Μετά την Μπολόνια ταξιδεύει στην Ρώμη, υποδέχεται την Φιορεντίνα και ξανά ταξιδεύει στην έδρα της Αταλάντα. Η στιγμή είναι ιδανική, καθώς η Μπολόνια δεν έχει προπονηθεί εδώ και μία εβδομάδα και θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες.

Οσο ο άσος βρίσκεται ακόμα σε τιμές αουτσάιντερ (αναμένω να κλείσει στο 2.40) υπάρχει αξία και θα είναι στις επιλογές μου.

Προγνωστικά Λιγκ Τρόφι

Σπουδαία πρόκριση για την Κέμπριτζ στο Αγγλικό Κύπελλο, όπου «πέταξε» εκτός τη νεόπλουτη Νιούκασλ, μία ομάδα που αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ, δύο κατηγορίες υψηλότερα από την ίδια, ενώ το κατόρθωμά της γίνεται μεγαλύτερο αν υπολογίσουμε ότι αυτήν ήρθε στην έδρα της αντιπάλου.

Από νίκη-πρόκριση στο Τρόφι και η Πόρτσμουθ με 3-2 στην έδρα της Εξετερ. Δεδομένου των συνθηκών αναμένεται να παραταχθούν αμφότερες με εναλλακτικές ενδεκάδες, καθώς ακολουθούν παιχνίδια για το πρωτάθλημα το προσοχές Σαββατοκύριακο.

Με την ψυχολογία στα ύψη και δίχως κανένα άγχος, θεωρώ ότι υπάρχουν πιθανότητες να δούμε μία αναμέτρηση με τουλάχιστον τρία τέρματα. Το over στο 2.00.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά:

11/1 – 21:00 – Κέμπριτζ – Πόρτσμουθ: over (2.00) με 15 μονάδες Bet365

11/1 – 21:45 – Κάλιαρι – Μπολόνια: 1 (2.91) με 30 μονάδες Betshop

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X