Λήφθηκε η απόφαση για απέλαση του Τζόκοβιτς

Τη Δευτέρα ξεκαθαρίζει η υπόθεση Τζόκοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τα όσαετέδωσαν πριν από λίγο τα σέρβικα ΜΜΕ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς πρόκειται να απελαθεί άμεσα από την Αυστραλία.

Θυμίζουμε πως ο υπουργός Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, έχει το δικαίωμα να ενεργήσει αυτοβούλως και να ακυρώσει ξανά τη visa του Νόλε, παρά τη διακίωσή του από το δικαστήριο της Αυστραλίας.

Ο αδελφός του Νόλε, Τζόρτζε Τζόκοβιτς, περιέγραψε πώς ήταν οι στιγμές και η επικοινωνία με τον Νόβακ μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

«Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ήμασταν όλοι πολύ χαρούμενοι, αρχίσαμε να πανηγυρίζουμε για το μήνυμα. Μετά μας είπαν να κάνουμε υπομονή και ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα. Λάβαμε πληροφορίες ότι ελήφθη απόφαση για απέλαση του Νόλε και απαγόρευση εισόδου στη χώρα για τρία χρόνια», εξήγησε ο αδελφός του.

Τόνισε επίσης ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς φιλοξενήθηκε σε ένα πολύ μικρό δωμάτιο και δήλωσε ότι του ζήτησαν να μεταφερθεί σε ένα δωμάτιο με θέα στο δρόμο. Δήλωσε ότι του κατασχέθηκε το πορτοφόλι και ότι «δεν έχει δικά του πράγματα».

«Δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα δούμε αν γίνει κάτι… Μια τεράστια αδικία έχει γίνει όχι μόνο στον Νόβακ, αλλά σε πολλούς ανθρώπους…»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X