Κύργιος: «Δεν θα ήθελα να αντιμετωπίσω τον Τζόκοβιτς»

Κύργιος: «Δεν θα ήθελα να αντιμετωπίσω τον Τζόκοβιτς»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νικ Κύργιος εξέφρασε ξανά τη στήριξή του προς τον Νόβακ Τζόκοβιτς και… προέβλεψε τι θα γίνει αν τελικά παίξει στο Australian Open (17/1) ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο.

«Ως συναθλητής, τον λυπάμαι», είπε ο 27χρονος Αυστραλός σε podcast όπου συμμετάσχει. «Είτε είναι σωστό, είτε λάθος και με την πολιτική να είναι πίσω από όλα, στην τελική είναι άνθρωπος και με όλα αυτά που ζει – τα memes, τα πρωτοσέλιδα – τον λυπάμαι. Δε νομίζω να είναι ο σωστός τρόπος. Είναι άνθρωπος και δεν του φερόμαστε σωστά. Αυτό έρχεται από κάποιον που έχει ανταλλάξει κάποια σχόλια μαζί του. Απλά δεν είναι σωστό».

Και συνέχισε: «Μας είπαν από την αρχή ότι θα υπήρχαν συνέπειες, είτε ήσουν εμβολιασμένος, είτε όχι. Νιώθω, ωστόσο, ότι με αυτά που έχει κάνει για το άθλημά μας, είναι πολύ ξεχωριστός. Αυτό που με εκνευρίζει με τα media είναι ότι πρέπει να προστατεύουμε τέτοιους αθλητές. Αυτό που του συμβαίνει είναι πολύ σοβαρό. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι τα media βιάστηκαν να μπουν στο θέμα. Μπαίνω στα social media και βλέπω ότι τόσος κόσμος τον ξεφτιλίζει. Πρέπει να τον προστατεύουμε κάπως και εμείς τον κοροϊδεύουμε. Είναι άνθρωπος και έτσι πρέπει να του συμπεριφέρονται. Αν ένας Αυστραλός ήταν στη Σερβία και ήταν σε παρόμοια κατάσταση, θα θέλαμε να του συμπεριφέρονται έτσι; Όχι».

Ο Νικ μίλησε και για την περίπτωση που τελικά μπορέσει να παίξει στο Australian Open ο 34χρονος Σέρβος. «Θα είναι τόσο αγριεμένος. Αν τον αφήσουν να παίξει θα είναι αγριεμένος και θα είναι πολύ δύσκολο να τον νικήσεις. Δεν θέλω να παίξω μαζί του. Δεν θα χάσει ούτε ένα backhand. Είναι ωραίο να σε αγαπούν, αλλά η ενέργεια του “κακού» είναι διαφορετική. Δεν θέλω να τον αντιμετωπίσω, φίλε. Λυπάμαι αυτόν που θα τον αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο».

Ο Κύργιος, να σημειώσουμε, τόνισε και ότι ο Τζόκοβιτς είχε βοηθήσει οικονομικά την Αυστραλία πριν δύο χρόνια στις φονικές πυρκαγιές.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X