Τζόκοβιτς: Αυτό είναι το ξενοδοχείο που κρατείται - Οι καταγγελίες για βασανιστήρια σε μετανάστες (VIDEO)

Τη Δευτέρα ξεκαθαρίζει η υπόθεση Τζόκοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια εκδικητική στάση απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς διατηρεί η Αυστραλία.

Οι δικηγόροι του Τζόκοβιτς εξασφάλισαν προσωρινή διαταγή που εμποδίζει τις αρχές να απελαύνουν τον σταρ του τένις τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα, όταν έχει προγραμματιστεί μια πιο ουσιαστική ακρόαση, παρόλα αυτά ο ίδιος ζήτησε να «μετακομίσει» από το ξενοδοχείο καραντίνας στο Κάρλτον σε διαμέρισμα νοικιασμένο για την ομάδα του, αλλά το αίτημά του δεν έγινε αποδεκτό.


Έτσι, ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο είναι αναγκασμένος να παραμείνει στο κάθε άλλο παρά πολυτελές ξενοδοχείο Park (υπάρχουν πληροφορίες για έντομα στο δωμάτιο!) και, μάλιστα, δεν έχει τις αποσκευές του (που είναι στο αεροδρόμιο), ούτε καν το πορτοφόλι του!

Σύμφωνα με την Daily Mail το ξενοδοχείο Park Hotel το οποίο είναι γνωστό από την κυβέρνηση της Αυστραλίας ως «Alternative Place of Detention» διαμένουν μετανάστες ενώ στο παρελθόν έχουν υπάρξει καταγγελίες και διαμαρτυρίες για την συμπεριφορά των αρχών απέναντι στους διαμένοντες ακόμα και με φωτογραφίες για μουχλιασμένο φαγητό, εξάρσεις κρουσμάτων κορονοϊού και περιστατικά με εκδήλωση πυρκαγιάς.

Δημοσιογράφος του «Guardian Australia» δημοσίευσε φωτογραφίες από τον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, στις οποίες φαίνονται τα μηνύματα «περάστε εντός, ελεύθερα βασανιστήρια» και «30 άνθρωποι βασανίζονται για 3089 ημέρες, όλοι τους κάτω από 35 ετών».

Τζόκοβιτς: Αυτό είναι το ξενοδοχείο που κρατείται - Οι καταγγελίες για βασανιστήρια σε μετανάστες (VIDEO)

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X