Ο Τζόκοβιτς στέλνει φιλιά στους θαυμαστές του από το ξενοδοχείο (VIDEO)

Ο Τζόκοβιτς στέλνει φιλιά στους θαυμαστές του από το ξενοδοχείο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται κλεισμένος στο ξενοδοχείο Park της Μελβούρνης, αλλά δεν είναι μόνος.

Θαυμαστές του Σέρβου έσπευσαν από νωρίς στην περιοχή Κάρλτον για να εκφράσουν τη στήριξή τους στον και αυτός δεν έμεινε άπραγος: όπως θα δείτε στο βίντεο, τους έστειλε καρδιές και φιλιά!

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο θα μείνει στη Μελβούρνη τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα, όταν και θα μάθει την τύχη της έφεσής του στην απόφαση να ακυρωθεί η βίζα του.

Πηγές από την Αυστραλία αναφέρουν ότι τα έγγραφα που παρουσίασε στη συνοριακή αρχή για να δικαιολογήσει την ιατρική του εξαίρεση ήταν ανεπαρκή και είχαν τη στήριξη μόνο ενός γιατρού. Γι’ αυτό και ακυρώθηκε η βίζα του μετά από πολύωρη παραμονή του στο αεροδρόμιο. Ο λόγος της εξαίρεσής του φαίνεται ότι ήταν πως νόσησε από κορωνοϊό τους τελευταίους έξι μήνες.

Για τον ίδιο λόγο έχουν πάρει εξαίρεση και άλλοι (λιγοστοί) παίκτες, ωστόσο τα δικά τους δικαιολογητικά ήταν αρκετά για να στηρίξουν την περίπτωσή τους.

Η εφημερίδα The Age, πάντως, αναφέρει ότι η Tennis Australia έχει εξοργιστεί με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, καθώς θεωρεί ότι εκμεταλλεύτηκε την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς για να αυξήσει τη δημοφιλία της.

Όλα αυτά διότι ο Νόλε έκανε το «λάθος» να αποκαλύψει ότι πάει στη Μελβούρνη με εξαίρεση, προκαλώντας κύμα αντιδράσεων στην Αυστραλία, που πέρασε σκληρή καραντίνα πολλών μηνών.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X