Καιρός: Zεστός με λίγες νεφώσεις σήμερα (VIDEO)

Καιρός: Zεστός με λίγες νεφώσεις σήμερα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο καιρός σημερα Τετάρτη 5 Ιανουαρίου θα διατηρηθεί ήπιος και ζεστός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και τα νότια.

Ο καιρός θα διατηρηθεί γενικά αίθριος και μόνο στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό και νότιο Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στο ανατολικό Αιγαίο και τα βορειοδυτικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6, στα ανατολικά βαθμιαία τοπικά 7 και τις βραδινές ώρες στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια τους 15 με 17 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 19, ενώ στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα φθάσει κατά τόπους τους 20 βαθμούς Κελσίου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X