ΚΚΕ: «Η αγωνιστική του στάση αποτελεί παράδειγμα αθλητή - Με το ίδιο πάθος πάλευε και έξω από το γήπεδο, υπερασπιζόμενος το δίκιο»

Το «αντίο» της Ερασιτεχνικής στον Στέλιο Σεραφείδη: «Θα μας λείπεις αφάνταστα αλλά θα είσαι πάντα ΕΔΩ»
Photo Credits: INTIME

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ για το χαμό του Στέλιου Σεραφείδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της ΑΕΚ με την είδηση του θανάτου του Στέλιου Σεραφείδη το πρωί της Τρίτης σε ηλικία 86 ετών.

Ένας άνθρωπος που η ζωή του όλη ήταν συνυφασμένη με την ΑΕΚ. Η αγάπη του για την Ένωση αδιαμφισβήτητη. Μέχρι την τελευταία μέρα που στεκόταν στα πόδια του βρισκόταν στο πλευρό της.

Την βαθιά θλίψη της για την απώλεια του Στέλιου Σεραφείδη εξέφρασε και το ΚΚΕ:

«Το ΚΚΕ αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της ΑΕΚ Στέλιο Σεραφείδη, που τον τελευταίο χρόνο έδινε σκληρή και παλικαρίσια μάχη με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Παιδί της Κατοχής ήρθε σ’ επαφή από τα παιδικά του χρόνια με τις αξίες και τα δανικά του αγώνα, με τις ιδέες και την πάλη του ΚΚΕ. Η αγωνιστική του στάση αποτελεί παράδειγμα αθλητή. Με το ίδιο πάθος, ανιδιοτέλεια και ψυχική δύναμη που αγωνίζονταν μέσα στο γήπεδο, πάλευε και έξω από τις γραμμές του, υπερασπιζόμενος το δίκιο.

Σε όλη την καριέρα του αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, από το 1953 μέχρι το 1972, μετρώντας 243 συμμετοχές και κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα Ελλάδας.

Ακόμη και μετά το τέλος της καριέρας του έμεινε κοντά στον σύλλογο, υπήρξε για χρόνια προπονητής τερματοφυλάκων, μέχρι και το 1995. Συνέχισε στις ακαδημίες του συλλόγου, ενώ πρόσφατα ασχολήθηκε με την ομάδα ποδοσφαίρου σάλας του σωματείου.

Επίσης, υπήρξε πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.

Το ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X