Τσάβι: «Είναι μια ιστορική νίκη λόγω των 17 απουσιών»

Τσάβι στους παίκτες του: «Επαναφέρατε την περηφάνια στους οπαδούς»
Photo Credits: INTIME

Υπερήφανος δήλωσε ο Τσάβι για τους παίκτες του μετά την... ιστορική νίκη επί της Μαγιόρκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μόλις 11 ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, στην αποστολή, η Μπαρτσελόνα νίκησε, εκτός έδρας, 1-0 τη Μαγιόρκα και σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση.

Ο Τσάβι δεν έκρυψε πως νιώθει υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές του, ενώ, έκανε ειδική αναφορά στον σκόρερ Λουκ Ντε Γιονγκ και στον τερματοφύλακα Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν.

«Η ομάδα έχει κάνει μια εξαιρετική προσπάθεια. Ήρθαμε έχοντας 17 απουσίες και γι’ αυτό ζήτησα να διακοπεί ο αγώνας. Είναι τρεις χρυσοί βαθμοί, ζωτικής σημασίας για εμάς.

Απέχουμε ένα βαθμό από το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μια φανταστική μέρα, είναι μια νίκη από αυτές που σε κάνουν να είσαι πολύ περήφανος.

Ο Λουκ (σ.σ Ντε Γιόνγκ) είναι παράδειγμα επαγγελματία. Γίνεται λόγος ότι μπορεί να φύγει, αλλά δουλεύει σκληρά και θυσιάζεται για την ομάδα. Είναι ένας κολασμένος επαγγελματίας. Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτόν αλλά και για τον Τερ Στέγκεν. Ο Μαρκ είναι υπέροχος τερματοφύλακας, δεν ανακαλύπτω τίποτα. Τον χρειαζόμουν και μας έσωσε σήμερα (σ.σ. χθες).

Είναι μια απίστευτη νίκη για εμάς. Είχαμε 17 παίκτες εκτός και αυτό σημαίνει πολλά. Κάθε αγώνας είναι ένας πόλεμος. Είναι μια ιστορική νίκη λόγω των 17 απουσιών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τσάβι.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X