Η αποκάλυψη του Κατσούλη για το διαζύγιο με την Καραβάτου

Η αποκάλυψη του Κατσούλη για το διαζύγιο με την Καραβάτου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέσσερις μήνες μετά το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου, φήμες κάνουν λόγο για νέα γυναίκα στη ζωή του Κρατερού Κατσούλη.

Το πρώην ζευγάρι έχει πια προχωρήσει στη ζωή του, με τον ηθοποιό και παρουσιαστή να βρίσκεται στα καλύτερά του επαγγελματικά, τόσο με την ύπαρξη του πολυχώρου Modus Vivendi όσο και με τις παραγωγές, που ετοιμάζονται, με την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» να έχει κάνει επίσημη πρεμιέρα στον κινηματογράφο.

Ο ίδιος, μάλιστα, φαίνεται πως στα προσωπικά του χαμογελά και πάλι, σχεδιάζοντας σύμφωνα με το «Yes Magazine», αργά ή γρήγορα, να ξαναφτιάξει τη ζωή του, έχοντας και εκείνος άλλωστε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να κάνει ένα δεύτερο γάμο.

«Για το χωρισμό μου, πιστεύω ότι θα ήταν πιο ανθρώπινο να υπάρχει η πληροφορία ότι δύο ενήλικες άνθρωποι συμφώνησαν και τα βρήκαν για το καλό των παιδιών τους. Ποτέ δε λέω ποτέ για ένα δεύτερο γάμο. Αγαπώ τις σχέσεις, δε σκοπεύω να μείνω για πάντα μόνος μου», είπε σχετικά με το χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X