Επίθεση Αντωνοπούλου σε Παπαδάκη: «Ποτέ ξανά μαζί του...»

Επίθεση Αντωνοπούλου σε Παπαδάκη: «Ποτέ ξανά μαζί του...»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η δημοσιογράφος του MEGA, Μπάγια Αντωνοπούλου σε κοινή συνέντευξη με τη μητέρα της μίλησε για την πορεία της στον χώρο των ΜΜΕ που όπως είπε δεν ήταν πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα δούλευε ξανά με τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Δεν σου ανοίγουν τις πόρτες, ούτε σου στρώνουν τον δρόμο με ροδοπέταλα για να γίνεις δημοσιογράφος. Έχεις να δουλέψεις πάρα πολύ. Να αποδεικνύεις κάθε μέρα ότι αξίζει να είσαι σε αυτή την δουλειά. Υπάρχει και το bullying το οποίο έχει βιώσει με πολύ κακή συμπεριφορά που για πολύ καιρό ανεχόμουν. Εγώ, επειδή έχω πολύ πείσμα έχω καταφέρει να επιβιώσω, χάνοντας κάποια πράγματα από τις επιλογές μου. Όταν είσαι έτοιμος με τον εαυτό σου να αντιδράσεις σε μία κατάσταση, το κάνεις», είπε χαρακτηριστικά η Μπάγια Αντωνοπούλου σε συνέντευξή της στον Alpha.

Σε εκείνο το σημείο της έγινε ερώτηση αν θα ξαναπήγαινε να δουλέψει με τον Γιώργο Παπαδάκη, ξεκαθαρίζοντας: «Όχι. Πρώτον δεν ξαναξυπνάω πρωί. Δεύτερον δεν θα το ήθελα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X