Καιρός: Με δυνατούς βοριάδες η μέρα σήμερα (VIDEO)

Καιρός: Με δυνατούς βοριάδες η μέρα σήμερα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σε αρκετές περιοχές της χώρας και μόνο στα ανατολικά και τα νότια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και μέχρι το απόγευμα στις Κυκλάδες, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες και την Εύβοια. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη νότια νησιωτική χώρα, οι οποίες βαθμιαία θα περιοριστούν στην περιοχή του Καστελλόριζου. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 7 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 13, στην Ήπειρο από 1 έως 17 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 0 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 17 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ, ενώ στα Δωδεκάνησα θα επικρατήσουν ανατολικοί άνεμοι με εντάσεις 7-8 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X