ΑΕΚ: Το σχέδιο για να αποκτήσει τον Μπαρμπόσα

ΑΕΚ: Το σχέδιο για να αποκτήσει τον Μπαρμπόσα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είναι σε εξαιρετικό επίπεδο συνεννόησης με τους εκπροσώπους του Ντανίλο Μπαρμπόσα και ποντάρει σε αυτό για να τον αποκτήσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι μεταγραφές είναι πάντα μια δύσκολη εξίσωση. Βήματα μπροστά, βήματα πίσω, παιχνίδια τακτικής, όπως μπορεί να χαρακτηριστεί η δημόσια τοποθέτηση της ΑΕΚ για τον Ντανίλο Μπαρμπόσα, πως είναι απλά ένας από τους στόχους που υπάρχουν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ρεπορταζιακά, από τις κινήσεις που διεξάγονται αυτήν την περίοδο και τις συζητήσεις που διαρρέουν, προκύπτει πως ο Βραζιλιάνος χαφ, είναι ο παίκτης που έχουν καταλήξει πως θα τους κάλυπτε απόλυτα.

Το θέμα είναι πως μπορεί να αποκτηθεί, όταν η Νις συνεχίζει να ζητά πολλά για την παραχώρηση του. Ακόμα και εάν γίνει αποδεκτό πως τα 6 εκατ. ευρώ που είχαν τεθεί ως ρήτρα αγοράς στην περίοδο δανεισμού του στην Παλμέιρας – ολοκληρώνεται τυπικά αύριο και ο Μπαρμπόσα πρέπει να επιστρέψει στη Γαλλία – είναι δεδομένο πως δεν τον δίνουν κοψοχρονιά, έστω και αν δεν υπολογίζεται στα πλάνα τους για αγωνιστική επαναφορά.

Διαβάστε περισσότερα για τον Μπαρμπόσα και την ΑΕΚ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X