Δέδας: «Είμαι υπερήφανος που δουλεύω στην ΑΕΚ - Εχω προτάσεις αλλά δεν θέλω να φύγω» (VIDEO)

Δέδας: «Είμαι υπερήφανος που δουλεύω στην ΑΕΚ - Εχω προτάσεις αλλά δεν θέλω να φύγω» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Στέφανος Δέδας για το μέλλον του στην ΑΕΚ

Ο Στέφανος Δέδας παραχώρησε συνέντευξη, τονίζοντας πως έχει προτάσεις στα χέρια του αλλά δεν θέλει να αποχωρήσει χωρίς να αφήσει κάτι στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα τόνισε στο Eurohoops:

«Είμαι εδώ. Είμαι υπερήφανος που δουλεύω στην ΑΕΚ και το εννοώ. Σίγουρα με τιμά το ενδιαφέρον ομάδων, από τον Οκτώβρη έχω ενοχλήσεις κυρίως από το Ισραήλ. Η μεγάλη εικόνα είναι ότι είσαι προπονητής στην ΑΕΚ. Πρέπει να πρσοπαθήσεις να αφήσεις κάτι πίσω. Σίγουρα αυτό σημαίνει τίτλους. Παρά το ενδιαφέρον, έχω μεγάλο κίνητι και όρεξη να δουλέψω στην ΑΕΚ και να αφήσω κάτι καλό στο τέλος. Θα δούμε πως θα αποτυπωθεί αυτό. Η θέση του προπονητή είναι μια δυναμική κατάσταση, πάει μέρα μέρα».

Και πρόσθεσε για το ματς με το Περιστέρι: «Το ματς με το Περιστέρι ήταν μια τονωτική ένεση σε μια δύσκολη χρονιά με διάφορα θέματα με αποκορύφωμα τον χαμό του Στέφαν. Ήταν μια νίκη που μας δίνει προοπτική μέσα στην χρονιά. Η ΑΕΚ είναι ανεξαρτήτως συνθηκών, μεγάλη ομάδα. Έχουμε ένα φάιναλ 4 μπροστά, είναι κίνητρο για εμάς για τον πρόεδρο και τον κόσμο. Ήταν ότι καλύτερο αυτή η νίκη με το Περιστέρι, σε αυτή την περίοδο που προσπαθούμε να πατήσουμε στα πόδια μας».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X