ΑΕΚ: Κονέ, Παπαδημητρίου και Ταυλαρίδης στη Γαλλία για Μπαρμπόσα!

ΑΕΚ: Κονέ, Παπαδημητρίου και Ταυλαρίδης στη Γαλλία για Μπαρμπόσα!
Photo Credits: INTIME

Άνθρωποι της ΑΕΚ ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στη Νίκαια της Γαλλίας, προκειμένου να προχωρήσουν την υπόθεση του Ντανίλο Μπαρμπόσα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ τα δίνουν όλα για την απόκτηση του Ντανίλο Μπαρμπόσα και μάλιστα ενδέχεται να ταξιδέψουν άμεσα στην Γαλλία για να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την διοίκηση της Νις.

Ο Μπαρμπόσα βρίσκεται στο πρώτο πλάνο για την ΑΕΚ για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς ο Βραζιλιάνος μέσος θεωρείται ως ο ιδανικός παίκτης για να καλύψει τα κενά στις θέσεις των χαφ.

Σύμφωνα με την «Ώρα», στην Ενωση είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν όσο μπορούν την επίτευξη του deal για τον 25χρονο και σημειώνεται ότι οι Παναγιώτης Κονέ, Γιάννης Παπαδημητρίου και Στάθης Ταυλαρίδης θα ταξιδέψουν στη Γαλλία, ώστε να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους της Νις.

Θυμίζουμε ότι ο Μπαρμπόσα θα αποχωρήσει από την Παλμέιρας σε λίγες μέρες, αφού ολοκληρώνεται ο δανεισμός του, ενώ το σ συμβόλαιό του με τους Γάλλους έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X