Έρευνα για οικονομικές παραβάσεις σε Καν, Σαλιχάμιτζιτς και Ρουμενίγκε

Έρευνα για οικονομικές παραβάσεις σε Καν, Σαλιχάμιτζιτς και Ρουμενίγκε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο WDR aktuel μετέδωσε πως οι Όλιβερ Καν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς και Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε (νυν και πρώην μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Μπάγερν Μονάχου), ελέγχονται από εισαγγελέα για πιθανές παραβάσεις των κανονισμών των κατώτατων μισθών στους εργαζόμενους του Bayern Campus, εγκαταστάσεων της πρωταθλήτριας Γερμανίας που φιλοξενούν τα τμήματα υποδομής, αλλά και το γυναικείο τμήμα του συλλόγου.

Οι κατηγορίες έχουν να κάνουν με παρακρατήσεις και καθυστερήσεις μισθών, αλλά και μη πληρωμή υπερωριών, παραβιάσεις του νόμου που διώκονται ποινικά.

Οι τρεις άνδρες δεν είναι οι μοναδικοί που είναι ύποπτοι στη συγκεκριμένη έρευνα, καθώς αν προχωρήσει η διαδικασία, η έρευνα θα πέσει και σε άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Μπάγερν Μονάχου. Για την ώρα η Μπάγερν δεν έχει σχολιάσει το συγκεκριμένο γεγονός.

Υπενθυμίζεται πως, στο παρελθόν, ο πρώην εκετελεστικός διευθυντής των πρωταθλητών Γερμανίας, ο Ρουμενίγκε, είχε κατηγορηθεί για φοροδιαφυγή, ενώ ο πρώην πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες είχε φυλακιστεί για την ίδια παράβαση.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X