Νέντοβιτς σε οπαδό Ολυμπιακού: «Σου έδωσα την ευκαιρία αλλά τελικά είσαι ηλίθιος»

Νέντοβιτς σε οπαδό Ολυμπιακού: «Σου έδωσα την ευκαιρία αλλά τελικά είσαι ηλίθιος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς την… είπε σε φίλο του Ολυμπιακού, ύστερα από κουβέντα που άνοιξαν οι δυο τους με αφορμή τον τραυματισμό του Σέρβου στο ματς με το Λαύριο από τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Ο Σέρβος γκαρντ είχε χτυπήσει πριν από περίπου 20 μέρες στο ματς της Basket League με το Λαύριο, όταν ο Νικολαΐδης είχε μπει στον κύλινδρό του και άθελά του του είχε κάνει ένα αντιαθλητικό φάουλ. Τότε ο «Νέντο» είχε… ξεσπάσει μέσω των social media, εξηγώντας τι συνέβη.

Αφορμή για να φουντώσει ξανά η σχετική συζήτηση αποτέλεσε μια φάση του ντέρμπι με πρωταγωνιστές τους Σακίελ ΜακΚίσικ και Οκάρο Ουάιτ. Ένας φίλος του Ολυμπιακού έκανε mention τον Νέντοβιτς και ζήτησε το σχόλιό του για την εν λόγω φάση, με τον παίκτη του «τριφυλλιού» να γράφει: «Τι έγινε; Πάτησε πάνω στο πόδι κάποιου;».

Όταν ο οπαδός των Πειραιωτών τον ρώτησε αν θέλει να πει κάτι, σε σχέση και με τη φάση με τον Νικολαΐδη, ο Σέρβος «μπόμπερ» σχολίασε: «Οπότε μπορείς να αποφεύγεις κάποιον όταν είσαι στον αέρα; Ωραία ιστορία. Δεν έπεσε πάνω στον Οκάρο γιατί ο Οκάρο μετακίνησε το πόδι του δεξιά, ώστε να μπορεί να προσγειωθεί. Τέλος της ιστορίας. Απόλαυσε τη νίκη και μάθε τους κανόνες εάν σε ενδιαφέρουν».

Ωστόσο, η συζήτηση δεν τελείωσε εκεί, με τον φίλο του Ολυμπιακού να… επανέρχεται και να καλεί τον Νέντοβιτς να μάθει τους κανόνες και να μην προσβάλει έναν 19χρονο παίκτη, εννοώντας τον Νικολαΐδη. «Σου έδωσα μια ευκαιρία να το τελειώσουμε αυτό με ωραίο τρόπο, αλλά είσαι απλά ένας ηλίθιος», έγραψε ο σούτινγκ γκαρντ των νταμπλούχων Ελλάδας που με την… πληρωμένη απάντησή του τελείωσε την κουβέντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X