Όλα για την νίκη-πρόκριση της ΑΕΚ κόντρα στο Περιστέρι (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Όλα για την νίκη-πρόκριση της ΑΕΚ κόντρα στο Περιστέρι (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Πολύ σημαντικό ματς για την ΑΕΚ που θα δώσει την πρόκριση στο Φάιναλ-4 του Κυπέλλου

Η ΑΕΚ επιστρέψει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου (20:00, ΕΡΤ3) για την φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και ο νικητής περνάει στο Φαίναλ-4 του Κυπέλλου που θα γίνει στην Κρήτη, στο τριήμερο 18-20/2. Για αυτό, είναι σημαντικό να κερδίσει η ΑΕΚ και να έχει ενεργό, ένα από τους βασικούς στόχους της για φέτος, μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη.

Ο Στέφανος Δέδας θα έχει στην διάθεση του όλους τους εναπομείναντες παίκτες, πλην του Δημήτρη Μαυροειδή που είχε νοσήσει από κορωνοϊό και αναρρώνει, ενώ ερωτηματικό είναι τα 2 νέα κρούσματα στην ομάδα. Ο Νίκος Παππάς που δεν ταξίδεψε στην Ιταλία, θα παίξει κανονικά και θα ενισχύσει την περιφέρεια της ομάδας. Όλοι στην ομάδα της Ένωσης θέλουν την βοήθεια και συμπαράσταση του κόσμου, για αυτό άλλωστε και η ΚΑΕ ΑΕΚ έβαλε γενική είσοδο 5 ευρώ.

Από την άλλη μεριά ο Μίλαν Τόμιτς, συμπληρώνει 3 εβδομάδες στο τιμόνι του Περιστερίου, έχει κάνει διορθωτικές κινήσεις με τον Κόζι και τον Γκρέι και σίγουρα θέλει και αυτός την πρόκριση στο Φάιναλ-4.

*Διαιτητές του αγώνα, θα είναι οι διεθνείς, Γιάννης Φούφης (Θεσσαλονίκης) και Βασίλης Πιτσίλκας (Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας), μαζί με τον Αργύρη Καλδίρη (Αττικής).

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X