Μπαρτσελόνα: Τελειώνει ο Κουτίνιο

Κουτίνιο: Κοντά στην παραμονή του στην Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οπως ο Λουκ Ντε Γιονγκ, έτσι και ο Φιλίπε Κουτίνιο, δεν υπολογίζεται από τον Τσάβι και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Μεγάλη είναι η κινητικότητα στους Blaugrana, οι οποίοι ζουν την πρώτη μεταγραφική περίοδο επί των ημερών του Τσάβι Ερνάντεθ. Ο Φεράν Τόρες φαίνεται πως είναι στον… δρόμο από την Μάντσεστερ Σίτι αντί 55+10 εκατ. ευρώ, όμως υπάρχει κόσμος και για την αντίθετη κατεύθυνση.

Ο Ολλανδός επιθετικός, Λουκ Ντε Γιονγκ, αναμένεται να αποχωρήσει από το club τις επόμενες μέρες και πιθανότατα δεν θα είναι ο μόνος. Και αυτό γιατί, όπως προκύπτει από αξιόπιστες πηγές, ο Φιλίπε Κουτίνιο, που κάποτε κόστισε 150 εκατ. ευρώ στον σύλλογο, δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή. Ο Τσάβι δεν πιστεύει στον Βραζιλιάνο και έχει ήδη ανοίξει την πόρτα, αν υπάρξει συμφέρουσα φόρμουλα, να πει «αντίο» στο Camp Nou.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X