Θεοδόσης στο enwsi.gr: «Η ΑΕΚ αξίζει μια σταθερή παρουσία στη Volleylegue»

Θεοδόσης στο enwsi.gr: «Η ΑΕΚ αξίζει μια σταθερή παρουσία στη Volleylegue»
Photo Credits: INTIME

Ο νεαρός κεντρικός της ΑΕΚ, Δημήτρης Θεοδόσης μίλησε στο enwsi.gr για τη φετινή πορεία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ και τον μεγάλο στόχο της ανόδου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ εξασφάλισε πριν λίγες ημέρες την πρόκριση της στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της Preleague, που της δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο της στα μεγάλα σαλόνια.

Ένα εγχείρημα διόλου εύκολα αν αναλογιστεί κανείς πως το περασμένο καλοκαίρι η «Ένωση» ξεκίνησε κυριολεκτικά από το …μηδέν αναθέτοντας στον Άκη Χατζηαντωνίου να «χτίσει» μια νέα ομάδα. Η απόφαση της διοίκησης η ομάδα να στηριχτεί κυρίως στα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες της, περιείχε μεγάλο ρίσκο αλλά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δείχνουν πως η φετινή ΑΕΚ έχει μέλλον και μετά από χρόνια εκπέμπει υγεία.

Ένας από τους παίκτες που το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με την ανδρική ομάδα κάνοντας το μεγάλο βήμα από τις ακαδημίες είναι ο Δημήτρης Θεοδόσης. Ο 18χρονος κεντρικός όχι μόνο εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε αλλά έδειξε έτοιμος για να κολυμπήσει στα …βαθιά. Ο νεαρός παίκτης της ΑΕΚ με συνέντευξη του στο enwsi.gr μίλησε για την φετινή πορεία του τμήματος, για τους προσωπικούς του στόχους και εξέφρασε την πίστη πως η ομάδα θα τα δώσει όλα για την άνοδο.

-Η ομάδα πέτυχε τον πρώτο στόχο που ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση. Τι σημαίνει αυτό για σας;

Ο στόχος που πετύχαμε δεν ήρθε τυχαία. Είναι αποτέλεσμα μεγάλης και επίμονης προσπάθειας. Αυτό για εμάς είναι μια μικρή επιτυχία χωρίς όμως να παίρνουμε θάρρος. Μας δίνει τροφή και κουράγιο να συνεχίσουμε και να βάλουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει.

-Η ΑΕΚ ξεκίνησε φέτος από την αρχή μετά από δυο χρόνια απουσίας, πως θα χαρακτήριζες αυτή την προσπάθεια;

Η προσπάθεια είναι πολύ μεγάλη, τολμηρή και έρχεται από όλους. Από τη διοίκηση, από το προπονητικό τιμ και από εμάς τους παίκτες. Δεν νομίζω να το έχουν κάνει πολλές ομάδες αυτό.

-Είσαι στην ΑΕΚ πολλά χρόνια από τις ακαδημίες και φέτος πλέον βασικό μέλος της ανδρικής ομάδας, πως αισθάνεσαι;

Αρχικά αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί οι κόποι μου και η προσφορά μου στο σύλλογο όλα τα προηγούμενα χρόνια πιάνουν τόπο, Συνεχίζω με τον ίδιο ζήλο και με περισσότερο πείσμα, για να προσφέρω ακόμα περισσότερα.

-Η ΑΕΚ έχει παρουσιάσει μια εικόνα συνεχής βελτίωσης αλλά το κυριότερο είναι πως δεν τα παρατάει ποτέ ακόμα και όταν φαίνεται να έχουν όλα τελειώσει; Αυτό σαν νοοτροπία είναι κάτι που σας το έχει περάσει ο προπονητής σας; Οφείλεται στο καλό κλίμα μεταξύ σας που σας δίνει δύναμη;

Η νοοτροπία να μην τα παρατάει η ομάδα πηγάζει από το γεγονός ότι έχουμε στόχους. Σίγουρα ένα τέτοιο κλίμα τροφοδοτείται και από τον προπονητή, όπως λέει και ο ίδιος «είμαστε οι καλύτεροι και θα πρέπει να αγωνιζόμαστε με αυτή τη σκέψη». Παράλληλα, ο τρόπος που έχουμε «ενωθεί» μεταξύ μας, με την βοήθεια του αρχηγού μας Γιάννη Αχιλλεόπουλου, μας κάνει ο ένας να θέλει να καλύπτει ο ένας τον άλλον. Επομένως έχοντας μια τέτοια αρετή, η επιτυχία είναι πάντα κοντά.

-Με την εικόνα που δείχνει η ΑΕΚ ειδικά στα τελευταία παιχνίδια πιστεύεις μπορεί να διεκδικήσει και την άνοδο;

Αν σκεφτεί κάποιος ότι ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με αρνητική βαθμολογία και ολοκληρώσαμε τον 1ο γύρο φτάνοντας στην 3η θέση, τότε ναι, πιστεύω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε την άνοδο, συνεχίζοντας την σωστή δουλειά. Προπόνηση με την προπόνηση, αγώνα με τον αγώνα, πόντο με τον πόντο.

-Πως θα χαρακτήριζες τη φετινή ομάδα με τρεις λέξεις;

Θα τη χαρακτήριζα, δεμένη, μαχητική και πολύ -πολύ ταλαντούχα.

-Ποια είναι η πιο έντονη στιγμή που έχεις ζήσει μέχρι τώρα στην ΑΕΚ;

Τόσα χρόνια σε αυτό το σωματείο δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια. Ωστόσο, κάθε φορά που βλέπω τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου να χαίρονται με τις αθλητικές κατακτήσεις μας και η δουλειά να μετουσιώνεται σε αποτέλεσμα, είναι μια έντονη στιγμή για εμένα.

-Ποια είναι τα όνειρα σου για το μέλλον;

Επειδή, πλέον είμαι και πρωτοετής φοιτητής του Παν. Πειραιά στο τμήμα Βιομ/κης Διοικ/σης και τεχνολογίας είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και έχω πολλά όνειρα. Θέλω σε ατομικό επίπεδο και παράλληλα με τις σπουδές μου να πάω όσο ψηλότερα γίνεται σαν αθλητής και να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει στόχους και διακρίσεις.

-Ξεκινώντας το πρωτάθλημα με -4 αισθανθήκατε μια επιπλέον πίεση;

Όποιος πει ότι δεν ένιωσε πίεση, είναι ψέμα. Για έμενα αυτό έγινε πιο βαρύ μετά την ήττα στη Σάμο, όμως την επόμενη κιόλας μέρα μπήκα στο γήπεδο αποφασισμένος, μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη να έχουμε κατακτήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, που έτσι ακριβώς και έγινε.

-Πιστεύεις πως ήρθε η ώρα η ΑΕΚ να ξεκινήσει μια σταθερή πορεία στη Volleyleague;

Ναι, πλέον έχει έρθει αυτή η ώρα. Με τη σταθερή στήριξη της διοίκησης, καθώς επίσης και με την παρουσία το κόσμου στο γήπεδο, η ΑΕΚ μπορεί και δικαιούται να έχει σταθερή θέση στη μεγάλη κατηγορία διεκδικώντας διακρίσεις.

Το who is who του Θεοδόση

Ο Δημήτρης Θεοδόσης είναι γεννημένος στις27/06/2003, αγωνίζεται ως κεντρικός και έχει ύψος 2,00 μ. Βρίσκεται στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2015 έχοντας συμβάλλει τα μέγιστα τα τελευταία χρόνια στις επιτυχίες των Εφήβων και Νέων της ΑΕΚ. Είναι βασικό μέλος της Εθνικής Παίδων έχοντας κατακτήσει τη 2η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Σόφιας και την 3η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης, ενώ έχει κληθεί και στην Εθνική Εφήβων. Το 2019 αναδείχθηκε καλύτερος κεντρικός στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Σόφιας.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

Παίκτες βρίσκεις, το θέμα είναι αν είμαστε έτοιμοι…
«Πάγωσε» η ΑΕΚ και στην Καισαριανή, 1-1 με την Κηφισιά
Κηφισιά – ΑΕΚ: Η κριτική των 14 κιτρινόμαυρων
Κύπελλο Ελλάδας: Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους «8»
Στοίχημα: Οι καλύτερες προτάσεις εδώ, στο betone

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X