Σοκ-Μιχαηλίδου για ορφανοτροφείο: «Υπήρχε σεξ μεταξύ αγοριών 7-11 ετών και το προσωπικό έβλεπε»

Σοκ-Μιχαηλίδου για ορφανοτροφείο: «Υπήρχε σεξ μεταξύ αγοριών 7-11 ετών και το προσωπικό έβλεπε»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνας Μιχαηλίδου, κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», σχετικά με τα όσα φέρεται να γίνονταν στο Ορφανοτροφείο Αθηνών.

Όπως είπε στα χέρια της ήρθαν καταγγελίες από τρία άτομα που είχαν σχέσεις με τη δομή, σύμφωνα με τις οποίες υπήρχαν περιστατικά βίας στα παιδιά και επιπλέον σεξ ανάμεσα στα παιδιά ηλικίας 7 έως 11 ετών.

«Μου ήρθε επώνυμη καταγγελία από τρία άτομα συσχετισμένα με τη δομή που μου έλεγε ότι υπήρχε βία στα παιδιά και σεξ μεταξύ παιδιών, συγκεκριμένα αγοριών, ηλικίας 7 με 11 ετών και το προσωπικό καθόταν και έβλεπε. Κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα, την επομένη πάγωσα την κρατική χρηματοδότηση και οργάνωσα μαζί με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας με ειδικούς. Πήγαν χθες και εξέτασαν τα απαιδιά ένα ένα. Τέσσερα παιδιά απομακρύνθηκαν από τη δομή για να εξεταστούν στο νοσοκομείο Παίδων, ώστε να είναι σε ουδέτερο περιβάλλον και να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι γίνεται. Είναι παιδιά που με εισαγγελική παραγγελία έχουν απομακρυνθεί από την οικογένειά τους».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X