Δέδας: «Θα πρέπει να μιλήσουμε όλοι μαζί για να δούμε την επόμενη μέρα - Κάποια πράγματα πρέπει να τα λύσουμε εσωτερικά»

Δέδας: «Θα πρέπει να μιλήσουμε όλοι μαζί για να δούμε την επόμενη μέρα - Κάποια πράγματα πρέπει να τα λύσουμε εσωτερικά»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Στέφανος Δέδας μετά την ήττα της ΑΕΚ από την Τρεβίζο

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 81-69 από την Τρεβίζο, με τον Στέφανο Δέδα, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς να δηλώνει πως η ομάδα πρέπει πλέον να επικεντρωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις και να λυθούν κάποια πράγματα εσωτερικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην Τρεβίζο για την πορεία της ως τώρα. Εμείς ήρθαμε για να κερδίσουμε, αν και είχαμε ένα πολύ μικρό ροτέισον. Είχαμε ένα πλάνο που δεν μπορούσαμε να εκτελέσουμε στο πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες δεν ήταν συγκεντρωμένοι, ίσως να μην πίστευαν, αλλά στο δεύτερο αφού μιλήσαμε στα αποδυτήρια παίξαμε πιο επιθετικά και φέραμε το παιχνίδι κοντά.

Η Τρεβίζο όμως είχε μεγαλύτερο βάθος και σούταρε φανταστικά από μακριά. Αυτή ήταν από τις βασικές διαφορές, γιατί εμείς χάσαμε πολλά ανοιχτά σουτ. Δεν έχω παράπονο από την προσέγγισή μας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Για μας το BCL τελείωσε, θα πρέπει να δούμε τις εγχώριες διοργανώσεις πλέον. Θα πρέπει να μιλήσουμε όλοι μαζί για να δούμε την επόμενη μέρα. Έχουμε προβλήματα, προσπαθώ να φτιάξω τα πάντα. Κάποια πράγματα πρέπει να τα λύσουμε εσωτερικά», τόνισε ο προπονητής της «Ένωσης».

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X