ΑΕΚ: Η ομάδα χάντμπολ στην γιορτή των κορυφαίων του ΠΣΑΤ

Εικόνες από το ΑΕΚ-Πέλιστερ
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα χάντμπολ προεξάρχοντος του Σταμάτη Παπασταμάτη παραβρέθηκε στα βραβεία του ΠΣΑΤ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ έγραψε φέτος ιστορία με την κατάκτηση του πρώτου τρεμπλ και δικαίως ήταν υποψήφια ως κορυφαία ομάδα της χρονιάς στα βραβεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών που έλαβαν χώρα στο Μέγαρο Μουσικής.

Σε μια λαμπρή γιορτή του αθλητισμού, παρουσία και της προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου ήταν εκεί παρούσα ανάμεσα στους κορυφαίους της χρονιάς που πέρασε. Η «Ένωση» δεν κατάφερε να κατακτήσει το βραβείο το οποίο πήγε στην Εθνική ομάδα πόλο ανδρών για το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο και μόνο η υποψηφιότητα της αποτελεί την ύψιστη τιμή για το τμήμα και το σωματείο. Όλη η ομάδα ήταν εκεί προεξάρχοντος του διοικητικού ηγέτη, Σταμάτη Παπασταμάτη. Ο αθλητικός διευθυντής, Στάθης Παπαχαρτοφύλης, ο τιμ μάνατζερ, Ηλίας Χατσίκας, ο διευθυντής επικοινωνίας, Πάνος Λούπος και φυσικά το προπονητικό τιμ. Ο Δημήτρης Δημητρούλιας ο οποίος μάλιστα για λίγο δεν μπήκε στην πρώτη τριάδα με τους υποψήφιους για κορυφαίος προπονητής της χρονιάς και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Δημήτρης Καφφάτος ενώ απουσίαζε λόγω μιας επέμβασης ο στενός του συνεργάτης, Αλέξης Αλβανός.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X