Κοτσιώνης: «Να κλείσουμε την χρονιά με μια καλή εικόνα»

ΑΕΚ: Σάββατο με Ιωνικό στο «Γ. Κασιμάτης»
Photo Credits: INTIME

Ο νεαρός παίκτης της ΑΕΚ μίλησε για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη Νίκαιας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tον Άρη Νίκαιας υποδέχεται την Τρίτη (21/12, 19:00) η ΑΕΚ, για την 14η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Handball Premier.

Η «Ένωση» την προηγούμενη αγωνιστική ήταν καταιγιστική στο Άργος απέναντι στον τοπικό Διομήδη και θέλει να κλείσει την χρονιά με νίκη απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας. Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από το AEK A.C. TV.

Η αποστολή του «Δικεφάλου» απαρτίζεται από τους: Άντζελιτς, Αραμπατζή, Μπριάτκα, Μπουκοβίνα, Καλόμοιρο, Μόγια, Πλάθα, Κοτσιώνη, Δικαιούλια, Τζηρά, Παπαδιονυσίου, Βασιλείου, Ηλιόπουλο, Ζαρίκο, Νικολαΐδη, Στάθη.

Ο Κωνσταντίνος Κοτσιώνης δήλωσε στο aek.gr: «Είναι ο τελευταίος αγώνας μιας περίεργης χρονιάς. Είναι πολύ σημαντικό να τη κλείσουμε με μια καλή εικόνα. Οφείλουμε να δείξουμε σοβαρότητα και να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Όσον αφορά την προϊστορία, ΑΕΚ και Άρης Νίκαιας έχουν τεθεί αντιμέτωποι 13 φορές, 6 με γηπεδούχο την ΑΕΚ και 7 με γηπεδούχο τον Άρη. Η ΑΕΚ μετράει το απόλυτο των νικών, «13×13», ενώ στα γκολ έχει σημειώσει 436 τέρματα (198 εντός έδρας), και έχει δεχθεί 328 (126 εντός έδρας). Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη Νίκαιας στο Πρωτάθλημα είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 39 τέρματα.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X