ΑΕΚ: Θέλει να διώξει το «φάντασμα των Χριστουγέννων»

ΑΕΚ: Θέλει να διώξει το «φάντασμα των Χριστουγέννων»
Photo Credits: INTIME

Εδώ και 11 σεζόν στη Super League, η ΑΕΚ δε κερδίζει στο τελευταίο ματς του χρόνου για το πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις τελευταίες δύο τρεις σεζόν, επισημαίνεται συνεχώς η πολύ αρνητική παράδοση που έχει δημιουργήσει η ΑΕΚ, από τον Δεκέμβρη του 2008 και τη νίκη με 3-2 επί του Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ, τέσσερις μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Η ΑΕΚ από τότε δεν έχει κερδίσει ποτέ το τελευταίο της ματς στο πρωτάθλημα στη Super League, πριν από τη διακοπή για τις Γιορτές. Το τελευταίο ματς του έτους στο πρωτάθλημα δηλαδή. Κι από τότε που επισημαίνεται βέβαια, πάλι την πατάει η ΑΕΚ.

Τις τελευταίες τρεις σεζόν έχει φέρει δύο «λευκές» ισοπαλίες σε Λάρισα και Λαμία και πέρσι το 2-2 με τον Βόλο στη Ριζούπολη, που σήμανε και το τέλος του Καρέρα από τον πάγκο της Ένωσης. Τώρα, έχει μπροστά της τον ΟΦΗ. Αξίζει να σημειωθεί πως ναι μεν δεν είναι το τελευταίο ματς του χρόνου γενικώς, αφού υπάρχει και η ρεβάνς του κυπέλλου με τη Κηφισιά την Πέμπτη, πλην όμως υπάρχουν από τον Δεκέμβρη του 2008 μέχρι σήμερα, τέσσερις περιπτώσεις που συνέβη το ίδιο και η ΑΕΚ μετά από τη «γκέλα» στο πρωτάθλημα, νίκησε στο κύπελλο πριν βγει ο χρόνος.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X