Premier League: Διέσυρε τη Λιντς η Αρσεναλ με... σεντονάτη 4αρα (VIDEO)

Premier League: Διέσυρε τη Λιντς η Αρσεναλ με... σεντονάτη 4αρα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη νίκη για τους «Κανονιέρηδες», οι οποίοι διέλυσαν με 4-1 τη Λιντς στο «Ελαντ Ρόουντ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απ’ το καλό στο καλύτερο πάει η Αρσεναλ με τον Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο της!

Οι «Κανονιέρηδες» αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ των πρώτων αναμετρήσεων, όταν είχαν χάσει 3 σερί παιχνίδια, δείχνουν να βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση, στη μετά-Βενγκέρ εποχή.

Οι φιλοξενούμενοι λοιπόν, μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς με τη Λιντς και αφού έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με Σακά και Τόμας Παρτέι στο 3ο και το 4ο λεπτό, κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ στο 16′, όταν  ο Λακαζέτ έβαλε την κόντρα στον Φόρσοου και ο Μαρτινέλι πλάσαρε με τη μία για το 0-1.


Η Αρσεναλ όμως δεν σταμάτησε εκεί και στο 28′ ο Μαρτινέλι ξανά, πλάσαρε τον Μελιέ για το 0-2, έπειτα από πολύ ωραία κάθετη του Τζάκα.


Η ομάδα του Αρτέτα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 42’ ο Σακά έφυγε στην κόντρα και με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-3.


Το μόνο που κατάφερε η Λιντς ήταν να μειώσει σε 1-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ραφίνια στο 75′, ενώ στο 84′ ο Σμιθ Ρόου διαμόρφωσε το τελικό 1-4.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X