Χαμός με τις σουίτες στην «OPAP Arena»: Με προτεραιότητας οι επαφές!

Χαμός με τις σουίτες στην «OPAP Arena»: Με προτεραιότητας οι επαφές!
Photo Credits: INTIME

Πανζουρλισμός συμβαίνει για μια σουίτα στην OPAP ARENA

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμός επικρατεί με τις σουίτες της OPAP Arena!

Μπορεί το νέο γήπεδο της ΑΕΚ να μην είναι ακόμα έτοιμο, ωστόσο, εξακολουθεί να γίνεται χαμός με τη ζήτηση για τις σουίτες.

Είναι πάρα πολλές οι εταιρίες, αλλά και μεμονωμένοι ιδιώτες-επιχειρηματίες φίλαθλοι της ΑΕΚ που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον και έχει ήδη σχηματιστεί λίστα αναμονής/προτεραιότητας για όλο αυτόν τον κόσμο.

Αν οποιοσδήποτε ενδιαφερθεί και θελήσει άμεσα να κλείσει σουίτα δεν μπορεί να την «κλείσει» άμεσα. Αντιθέτως, μπαίνει σε μια λίστα -στην οποία βρίσκονται πάνω από 20 ονόματα ως τώρα- μέχρι να δρομολογηθούν και να ολοκληρωθούν τα προγραμματισμένα ραντεβού με τους Members που έχουν τα ακριβά εισιτήρια διαρκείας στο ΟΑΚΑ, αλλά και τους χορηγούς που έχουν προτεραιότητα. Αυτή η λίστα με όσους έχουν ενδιαφερθεί εκτός των παραπάνω κατηγοριών ολοένα και μεγαλώνει.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, η προτεραιότητα διάθεσης των σουιτών καθορίζεται από τα εξής κριτήρια. Αρχικά,  οι εταιρίες που ενδιαφέρονται για μακρόχρονη μίσθωση, όπως έγινε με τις δυο πρώτες που πωλήθηκαν πριν λίγους μήνες με 10ετή μίσθωση. Τα μέλη της «G20», δηλαδή της ομάδας επιχειρηματιών που έχουν συνεισφέρει για το νέο γήπεδο. Ta members, δηλαδή τα VIP διαρκείας που υπάρχουν ήδη στην ΑΕΚ.

Τον Ιανουάριο μάλιστα θα υπάρξει αναλυτική επίσημη ενημέρωση επί του θέματος όσο πλησιάζουμε προς τη… μετακόμιση στο νέο γήπεδο.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X