Θέλει να αναλάβει πρόεδρος των διαιτητών ο Σπάθας

Θέλει να αναλάβει πρόεδρος των διαιτητών ο Σπάθας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την προεδρία του συνδέσμου διαιτητών, η οποία προβλέπεται στην Ολιστική Μελέτη, θέλει να αναλάβει ο Ηλίας Σπάθας.

Ένα από τα σημεία της Ολιστικής Μελέτης των FIFA και UEFA που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΕΠΟ ήταν η δημιουργία της Ένωσης Διαιτητών που θα εκπροσωπείται και στα όργανα της ομοσπονδίας. Τελικά η ΕΠΟ αποδέχτηκε τη δημιουργία του συνδέσμου που θα γίνει μέλος στη Γενική Συνέλευσή της και μάλιστα με δύο ψήφους. Ο σύνδεσμος θα έχει εκπρόσωπο και στην Εκτελεστική Επιτροπή της ομοσπονδίας, ωστόσο θα έχει δικαίωμα ψήφου από το 2024. Μέχρι τότε θα έχει μόνο δικαίωμα λόγου.

Όπως αναφέρει η “Live Sport” έχουν ξεκινήσει ήδη οι διεργασίες για το ποιος θα αναλάβει τα ηνία της Ένωσης Διαιτητών και ο Ηλίας Σπάθας -που αυτό τον καιρό εμφανίζεται ως τηλεκριτικός διαιτησίας σε αθλητική εκπομπή του Mega- ενδιαφέρεται για την προεδρία του συνδέσμου. Ενεργό ρόλο στις διεργασίες μάλιστα φέρεται να έχει και ο πατέρας του, πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά, Γιάννης Σπάθας, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στη διαιτησία και το ελληνικό ποδόσφαιρο και ήταν από τους πρωταγωνιστές της περιόδου της “παράγκας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X