«Σφάζει» την UEFA για την κλήρωση φιάσκο η Marca: «Ντροπή»! (ΦΩΤΟ)

«Σφάζει» την UEFA για την κλήρωση φιάσκο η Marca: «Ντροπή»! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Marca σχολιάζει την κλήρωση φιάσκο για τη φάση των «16» του UEFA Champions League.

Πρόκειται για την ερμηνεία που δίνει η εφημερίδα με το ρεπορτάζ της στα λόγια της διοίκησης της «βασίλισσας», η οποία χαρακτήρισε ντροπή την απόφαση να επαναληφθεί η κλήρωση για ό,τι αφορούσε τον αγώνα τους με την Μπενφίκα, την πρώτη που βγήκε από την κληρωτίδα.

Μετά τη νέα κλήρωση, η Ρεάλ θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν στην φάση των «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα λόγια του διευθυντή θεσμικών σχέσεων της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος χαρακτήρισε «έκπληξη, αξιοθρήνητη και πολύ δυσνόητη απόφαση» αυτό που συνέβη, δεν «συμβαδίζουν με τον πραγματικό θυμό που έχει ο σύλλογος για την απόφαση της UEFA», με αποτέλεσμα παρασκηνιακά να γίνεται λόγος για «σκάνδαλο», και «χειραγώγηση».

Η αρχή της σύγκρουσης μεταξύ της UEFA και του ισπανικού συλλόγου εντοπίζεται στο σχέδιο δημιουργίας της European Super League.

«Σφάζει» την UEFA για την κλήρωση φιάσκο η Marca: «Ντροπή»! (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X