«Ο Τζόλης έχει κορωνοϊό»

«Τσεκάρει Τζόλη η Μπαρτσελόνα, περιζήτητο στην Ευρώπη το προφίλ του»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χρήστος Τζόλης είναι ένα από τα κρούσματα κορωνοϊού της Νόριτς, κάτι που επιβεβαίωσε ο τεχνικός της ομάδας, Ντιν Σμιθ.

Ήδη από την περασμένη Παρασκευή (10/12) τα «καναρίνια» είχαν γνωστοποιήσει ότι έχουν βρεθεί τρεις – τέσσερις ποδοσφαιριστές, θετικοί στον κορωνοϊό. Σήμερα (13/12), ο προπονητής της ομάδας, Ντιν Σμιθ, κατά τη διάρκεια της Press conference ενόψει του αγώνα με την Άστον Βίλα, ερωτώμενος για τα κρούσματα επιβεβαίωσε ότι και ο Χρήστος Τζόλης, έχει βρεθεί θετικός και έχει μπει σε καραντίνα.

«Ο Τζόλης είναι ένα από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, οπότε έχει απομονωθεί. Εκτός απ’ αυτόν είμαστε καλά προς το παρόν», ανέφερε σε δήλωσή του ο προπονητής της Νόριτς. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή και για τον περασμένο αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς υπήρχε η υποψία ότι μπορεί να είναι κρούσμα, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X