ΑΕΚ: Μεγάλη νίκη της Κ20 βόλεϊ αγοριών (3-1 σετ) επί του Παναθηναϊκού

ΑΕΚ: Μεγάλη νίκη της Κ20 βόλεϊ αγοριών (3-1 σετ) επί του Παναθηναϊκού
Photo Credits: INTIME

Στην κορυφή της βαθμολογίας παραμένει η Κ20 της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με νίκες συνέχισαν τα τμήματα της Ακαδημίας Βόλεϊ Αγοριών της ΑΕΚ.

Η Κ21 πέτυχε μεγάλη νίκη επικρατώντας με 3-1 σετ του Παναθηναϊκού στο «Π. Γιαννακόπουλος» για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ. Οι «κιτρινόμαυροι» έτσι παραμένουν μόνοι πρώτοι και με διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα, ενόψει και της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη από τον Παναθηναϊκό και έφτασε δίκαια στην τελική επικράτηση. Οι πράσινοι κατέκτησαν το τρίτο σετ αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να τους δώσει κάποιο βαθμό. Η ΑΕΚ ήταν σοβαρή στην υποδοχή και βρήκε πολλές λύσεις στο κομμάτι της επίθεσης με αποτέλεσμα να φτάσει σε καθαρή νίκη.

Η Κ18 επιβλήθηκε εύκολα του Φοίβου Μελισσίων με 3-0 σετ για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ. Η «Ένωση» παραμένει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και μία ανάσα και από τη μαθηματική πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τέλος, η Κ14 επικράτησε με 3-0 σετ των Νέων Βύρωνα για την 2η αγωνιστική του Α’ Ομίλου του Πρωταθλήματος Παμπαίδων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΕΚ 1-3
Τα σετ: 21-25, 16-25, 25-23, 21-25.
Κατηγορία: Κ21.

ΑΕΚ: Θεοδόσης (αρχηγός), Πετσιάς, Καβαρίνος, Χαλίλης, Τσαμουδάλης, Τσαρουχάς, Τζούλας, Θεοδοσίου (λ), Μάντζιος, Σαμουήλης και Φωλιάς(λ)

ΑΕΚ – ΣΦΑ Μελισσίων “Ο Φοίβος” 3-0
Τα σετ: 25-21, 25-16, 25-15.
Κατηγορία: Κ18.

AEK: (Γιώργος Μάντζιος): Χαλίλης (αρχηγός), Μάντζιος, Θεοδοσίου, Φωλιάς (λίμπερο) Γκιρτζης Μ., Γκιρτζης Φ. Καμαρινόπουλος Χρ., Μπετχάβας

ΑΕΚ – ΑΟ Νέοι Βύρωνος 3-0
Κατηγορία: Κ14.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X