Οσο πάει «βουλιάζει» και περισσότερο η Μπαρτσελόνα, (2-2) με την Οσασούνα

Οσο πάει «βουλιάζει» και περισσότερο η Μπαρτσελόνα, (2-2) με την Οσασούνα
Photo Credits: INTIME

Από το κακό στο χειρότερο πάει η Μπαρτσελόνα, η οποία έμεινε στο 2-2 με την Οσασούνα και βλέπει τα... ψηλά πατώματα του πρωταθλήματος να απομακρύνονται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμη ένα στραβοπάτημα για τη Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά απέναντι στην Οσασούνα εκτός έδρας.

Η ομάδα του Τσάβι, δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει και όσο περνάει ο καιρός πηγαίνει όλο και πιο κάτω.

Από τους Μπλαουγκράνα λείπουν οι παίκτες που θα καταφέρουν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους και παρά το πολύ ταλέντο που υπάρχει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της (δύο εξ αυτών σκόραραν σήμερα), βλέπουμε πως κάθε αγωνιστική το… πλοίο βουλιάζει όλο και περισσότερο.

Στα του ματς, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και μόλις στο 12′ μπήκαν μπροστά στο σκορ, όταν ο Γκάβι έβγαλε μαγική κάθετη στον Νίκο Γκονζάλες που από κοντά πλάσαρε για το 0-1. Ωστόσο στο 14’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μονκαγιόλα από δεξιά, ο Νταβίντ Γκαρσία με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Οι Καταλανοί ήταν αυτοί που μπήκαν ξανά μπροστά στο σκορ, στις αρχές του δεύτερου μέρους (49′), με ωραίο γυριστό σουτ του Αμπντέ.

Εκεί λοιπόν που όλα έδειχναν πως η Μπαρτσελόνα θα επιστρέψει στις νίκες, στο 86ο λεπτό ο Άβιλα με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X