Μπαρτσελόνα: Θέλει «πακέτο» τους Πούλισικ και Αθπιλικουέτα από την Τσέλσι

Κορωνοϊός: Ο Πούλισιτς κάνει δωρεά… burritos στο νοσοκομείο που γεννήθηκε!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα του Τσάβι έχει βάλει σε πρώτο πλάνο τις αποκτήσεις των Κρίστιαν Πούλισικ και Θέζαρ Αθπιλικουέτα από την Τσέλσι.

Ο Τζουάν Λαπόρτα και οι συνεργάτες του, συνεργάζονται για την ενίσχυση του ρόστερ, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ηδη πραγματοποίησαν την πρώτη τους κίνηση με την απόκτηση του Ντάνι Άλβες, με τον 38χρονο Βραζιλιάνο μπακ να επιστρέφει στο «Καμπ Νόου» ύστερα από πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, έουν ήδη ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις ενόψει Γενάρη. Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι Κρίστιαν Πούλισικ και Θέζαρ Αθπιλικουέτα.

Το συμβόλαιο του αρχηγού των «μπλε», ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν το καλοκαίρι και στην Μπαρτσελόνα επιδιώκουν να τον αποκτήσουν τότε ως ελεύθερο. Από την άλλη, η περίπτωση του Πούλισικ θεωρείται πιο εύκολη για τους «μπλαουγκράνα», καθώς ο 23χρονος Αμερικανός μεσοεπιθετικός δεν έχει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του και θα μπορούσε να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από το «Στάμφορντ Μπριτζ», ως δανεικός.

Οι δύο παίκτες της Τσέλσι δεν είναι οι μοναδικοί, οι οποίοι εξετάζονται από τους ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα καθώς και ο Φεράν Τόρες, φαίνεται να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ισπανικό σύλλογο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X