ΑΕΚ: Για νέο τρίποντο με Πανιώνιο σήμερα (14:45) στη Νέα Φιλαδέλφεια

ΑΕΚ: Τρίτη θέση και πολύ καλές εμφανίσεις για την ανδρική ομάδα βόλεϊ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Πανιώνιο ΓΣΣ υποδέχεται σήμερα στις 14:45 στο «Απ. Κόντος» της Νέας Φιλαδέλφειας η ανδρική ομάδα Βόλεϊ της ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική της Pre League.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν 3 διαδοχικές νίκες και θέλουν να προσθέσουν άλλη μία με στόχο να εδραιωθούν στην 3η θέση της βαθμολογίας κοιτώντας, φυσικά, και ακόμα υψηλότερα. Ο Άκης Χατζηαντωνίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, επιλέγοντας στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Θεοδόση, Τσαρούχα, Ράμος, Σπέλερ, Φίλο, Παύλου, Καβαρινό, Μουσίκα, Ντόντη, Αχιλλεόπουλο, Χαλίλη, Πετσιά, Καπίρη, Πίπερ.

Ο Νίκος Καβαρινός δήλωσε στο aek.gr: «Αντιμετωπίζουμε τον Πανιώνιο, μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και πάμε μόνο για τη νίκη. Είναι μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με μεγάλη ιστορία και προσφορά στον αθλητισμό και τον ελληνισμό. Ανυπομονούμε να παίξουμε και να γίνουμε μέρος αυτής της ιστορίας».

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X