Διαδηλώσεις κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών σε πολλές πόλεις της Ευρώπης (VIDEO)

Διαδηλώσεις κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών σε πολλές πόλεις της Ευρώπης (VIDEO)

Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές σε Βιέννη και Μαδρίτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ακόμα ένα Σάββατο πραγματοποιήθηκαν σε πολλές πόλεις της Ευρώπης διαδηλώσεις εναντίον των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού και κυρίως εναντίον των υποχρεωτικών εμβολιασμών.

Στην Αυστρία το επίκεντρό τους ήταν στην πρωτεύουσα Βιέννη. Η ίδια η Αστυνομία εκτίμησε ότι το πλήθος ανήλθε στις 44.000, με τους διοργανωτές – μεταξύ των οποίων και το κόμμα Ελευθερίας – να μιλάνε για ακόμα μεγαλύτερο αριθμό.

Η αυστριακή κυβέρνηση γνωστοποίησε πριν μερικές ημέρες την πρόθεσή της να επιβληθεί σε όλους τους ανεμβολίαστους άνω των 14 ετών πρόστιμο που θα ξεκινά από τα 600 ευρώ και θα μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να φτάνει ως και τα 3.600 ευρώ.

Διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και στη Μαδρίτη. Οσοι αντιδρούν υποστηρίζουν ότι η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών αντιτίθεται στις συνταγματικά κατοχυρωμένες αρχές της ελευθερίας της βούλησης και της προσωπικότητας των ανθρώπων – αξιες που είναι θεμελιώδεις για την Ευρώπη και τα δημοκρατικά της πολιτεύματα.


LIVE όλες οι ειδήσεις     

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X