Ιωνικός: Χωρίς τον Τουράμ στο Αγρίνιο

Ιωνικός: Χωρίς τον Τουράμ στο Αγρίνιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Xωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε ο Ιωνικός την προετοιμασία του για τον σαββατιάτικο (11/12) αγώνα της 13ης αγωνιστικής της Super League απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Ροτζέριο Τουράμ συνέχισε με το ατομικό του πρόγραμμα ακολουθώντας και θεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της νεοφώτιστης ομάδας γυμνάστηκαν κανονικά. Εκτός αποστολής, πέρα από τον Βραζιλιάνο φορ, έμειναν οι επίσης τραυματίες, Μαχαίρας και Ντελγκάδο, καθώς και για λόγους τακτικής οι Μπουένο, Μπάσα, Μουστάκης, Φουρλάνος και Λουάν.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε την αποστολή του Ιωνικού που αποτελούν οι: Αναγνωστόπουλος, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσεζ, Κιάκος, Κωνσταντινίδης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Ντάλσιο Γκόμες, Πογοσιάν, Ρομαό, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας και Λένις.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X