ΑΕΚ: Ο Ταυλαρίδης σε Βραζιλία, Ουρουγουάη και Παραγουάη - Τι είδε

ΑΕΚ: Ο Ταυλαρίδης σε Βραζιλία, Ουρουγουάη και Παραγουάη - Τι είδε
Photo Credits: INTIME

Σημαντικά ταξίδια για μεταγραφές έκανε ο Στάθης Ταυλαρίδης στην Λατινική Αμερική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και του Ιουνίου είναι κοντά και στην ΑΕΚ προετοιμάζονται.

Ο αρχισκάουτερ της Ενωσης Στάθης Ταυλαρίδης βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσφατα στην Λατινική Αμερική και τσέκαρε υποψήφιους στόχους για τις προσεχείς μεταγραφικές περιόδους. Τόσο του Ιανουαρίου, όσο και του καλοκαιριού.

Το ταξίδι του Ταυλαρίδη – Τι ψάχνει η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο αναζητά δεδομένα έναν αμυντικό μέσο – κολόνα που θα μπορεί να την ανεβάσει επίπεδο, ενώ δεν αποκλείεται να ψάξει και για κεντρικό αμυντικό λόγω των προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί στα μετόπισθεν. Σε κάθε περίπτωση και ενόψει καλοκαιριού η Ενωση θέλει να έχει γνώση της παγκόσμιας αγοράς και να ξέρει από τώρα τι περιπτώσεις υπάρχουν.

Για τον λόγο αυτό ο Ταυλαρίδης πριν λίγο καιρό βρέθηκε στην Βραζιλία, την Ουρουγουάη και την Παραγουάη και μίλησε με ατζέντηδες και εκπροσώπους ομάδων. Ο αρχισκάουτερ της Ενωσης έμεινε μάλιστα εκεί για αρκετές ημέρες και επέστρεψε με σημειώσεις και επαφές που ενδιαφέρουν άμεσα τους «κιτρινόμαυρους».

Εξ’ αρχής τόσο ο Παναγιώτης Κονέ, αλλά και ο Γιάννης Παπαδημητρίου ήθελαν και θέλουν να έχουν ανοιχτό… κανάλι με την Λατινική Αμερική, καθώς υπάρχει άφθονο υλικό και με το κατάλληλο scouting, τις επαφές και την ανάλογη επένδυση μπορεί να έρθει παίκτης-λαχείο. Και στην ΑΕΚ κάθε άλλο παρά αδιάφοροι είναι ως προς αυτή την κατεύθυνση.

Και πλέον μένει να φανεί αν και κατά πόσον θα αξιοποιηθούν όλες αυτές οι επαφές και η προεργασία των «κιτρινόμαυρων».

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X