Με σοβαρότητα για τη νίκη - Η ΑΕΚ σήμερα (12:30 LIVE σχολιασμός enwsi.gr) κόντρα στον Δούκα

«Σφαγή» της ΑΕΚ στη Χαλκίδα, αλήτικη διαιτησία την υποχρέωσε σε ήττα (28-31) από την Καντέτεν
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει σήμερα μια εύκολη νίκη κόντρα στον Δούκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αφήνει στην άκρη τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις και ξεκινάει ένα σερί σημαντικών αγώνων στο πρωτάθλημα αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Δούκα.

Η «Ένωση» αντιμετωπίζει στις 12:30 την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» για την 11η αγωνιστική της Handball Premier με την ΑΕΚ ωστόσο ως φιλοξενούμενη. Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια δούλεψε αυτές τις ημέρες με στόχο να παρουσιάσει σήμερα ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να πάρει μια άνετη νίκη που θα της δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Τέταρτη. Ο Δημήτρης Δημητρούλιας δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τους Μυλωνά και Παπαδιονυσίου που αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα και προτίμησε να τους προφυλάξει. Στη θέση τους στην αποστολή συμμετέχουν οι Δικαιούλιας και Σταθης. Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Μπουκοβίνα, Άντζελιτς, Τζηρά, Αραμπατζή, Ουγκάλντε, Μπριάτκα, Μπεντζιλαλί, Πλάθα, Νικολαΐδη, Δικαιούλια, Κοτσιώνη, Στάθη, Μόγια, Μπεριά, Καλόμοιρο, Ηλιόπουλο.

Όσον αφορά την προϊστορία των αγώνων, ΑΕΚ και Δούκας έχουν τεθεί αντιμέτωποι 40 φορές στο Πρωτάθλημα, 23 με γηπεδούχο την ΑΕΚ και 17 τον Δούκα. Η ΑΕΚ μετρά 25 νίκες, ο Δούκας 11, ενώ 4 αναμετρήσεις έχουν ολοκληρωθεί δίχως νικητή. Με γηπεδούχο τον Δούκα, η ΑΕΚ έχει πάρει «διπλό» 11 φορές, ο Δούκας έχει πανηγυρίσει 3 νίκες, ενώ 3 αγώνες έληξαν ισόπαλοι. Στα γκολ, η «Ένωση» έχει πετύχει 1116 (490 εκτός έδρας) και ο Δούκας 987 (420 εντός έδρας). Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στον ΑΣΕ Δούκα στο Πρωτάθλημα είναι ο Χριστόφορος Μπακακούκας με 179 τέρματα.

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Handball Premier (11η αγωνιστική)

ΟΑΚΑ 12:30, ΑΣΕ Δούκα- ΑΕΚ (ΕΡΤ3)

(ΚινατζίδηςΦωτακίδης, Μίγκας)

Σπίτι του Χάντμπολ 17:15, ΠΑΟΚ- Ζαφειράκης Νάουσας

(Θεοδοσίου- Χαρίτσος, Κατσίκης)

Κέρκυρας 18:00, ΦαίακαςΑερωπός Έδεσσας

(Γράψας- Κυριακού, Αγγελίδης)

Νέα Κίος 18:00, Διομήδης Άργους- HC Σαλαμίνα

(ΜερτινιάνΚαρυδάκης, Δημάκης)

Σπίτι του Χάντμπολ 19:30, ΑΕΣΧ Πυλαίας- Φίλιππος Βέροιας

(ΠατιόςΤσιάνας, Παρτεμιάν)

Μάνος Λοίζος 20:00, Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή– Ιωνικός Affidea

(XαραλαμπίδηςΖήσης, Ανταλής)

Η βαθμολογία (1ος Όμιλος)

1. ΑΕΚ15

2. Ολυμπιακός13

3. Δούκας11

4. Διομήδης Άργους7

5. Ιωνικός Ν.Φ4

6. Άρης Νίκαιας4

7. Σαλαμίνα0

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X