ΠΑΟΚ: «Τελικός» με τη Λίνκολν απόψε - Ετσι προκρίνεται στην επόμενη φάση του Conference League

ΠΑΟΚ: «Τελικός» με τη Λίνκολν απόψε - Ετσι προκρίνεται στην επόμενη φάση του Conference League
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ απόψε (9/12, 22:00) στην Τούμπα θέλει νίκη απέναντι στη Λίνκολν για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.

Όσον αφορά το αποψινό ματς, ο Ρουμάνος προσανατολίζεται να ξεκινήσει τους Πασχαλάκη, Λύρατζη, Βαρέλα, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Μούργκ, Ελ Καντουρί και Σφιντέρσκι, σε ένα 4-2-3-1.

Ο ΠΑΟΚ είναι ισόβαθμος με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στον όμιλό του και για να πάρει το «εισιτήριο» για τους «32» του Conference League χρειάζεται στο τελευταίο ματς είτε να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σλόβαν ή να καλύψει τη διαφορά τερμάτων στον όμιλο που όμως τώρα υστερεί (+2 έναντι +3 της αντιπάλου του). Το πρώτο σκέλος φαντάζει κατανοητό. Κερδίζει εκείνος τους Ερασιτέχνες της Λίνκολν, η Σλόβαν δεν επικρατεί της αδιάφορης μεν αλλά ισχυρότερης Κοπεγχάγης στη Δανία και τερματίζει πίσω της (ή έστω φέρνει ισοπαλία με τη Λίνκολν και χάνει η Σλόβαν).

Εάν όμως οι Σλοβάκοι κάνουν το «μπαμ» στο Πάρκεν τότε… θα βγουν τα κομπιουτεράκια. Σε αυτή την περίπτωση για να αφήσει ο ΠΑΟΚ εκτός τη Σλόβαν θα πρέπει να νικήσει τη Λίνκολν (εξυπακούεται) αλλά και να το πράξει με μίνιμουμ 2 γκολ περισσότερα από όσα θα κερδίσει, θεωρητικά, εκείνη στη Δανία.

Εφόσον δηλαδή το Κοπεγχάγη-Σλόβαν έρθει 0-1 (ή γενικότερα οι φιλοξενούμενοι κερδίσουν με ένα τέρμα διαφορά) τότε ο ΠΑΟΚ καλείται να επικρατήσει (τουλάχιστον) 3-0, 4-1, 5-2 κτλ.. Άρα ο ΠΑΟΚ θα πρέπει ή να κάνει καλύτερο αποτέλεσμα από τους Σλοβάκους ή καλείται να επικρατήσει της Λίνκολν με μίνιμουμ 3 τέρματα διαφορά και… βλέπουμε. Για την ιστορία ο ΠΑΟΚ θεωρητικά προκρίνεται εάν χάσει και αυτός και η Σλόβαν, στην περίπτωση που οι Σλοβάκοι ηττηθούν με περισσότερα τέρματα διαφορά από ότι εκείνος και αποκτήσει έτσι καλύτερη διαφορά τερμάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X