AEK: Εξετάσεις για τον Βράνιες - Είχε συμπτώματα διάσεισης!

AEK: Εξετάσεις για τον Βράνιες - Είχε συμπτώματα διάσεισης!
Photo Credits: INTIME

Αγωνία για τον Ογκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόβλημα στην ΑΕΚ με τον Ογκνιεν Βράνιες!

Ο Βόσνιος αμυντικός προφυλάχθηκε στη σημερινή προπόνηση αφού εμφάνιση συμπτώματα διάσεισης από το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι χθες στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Βράνιες θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί αν έχει υποστεί κάποια ζημιά.


Οπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το enwsi.gr, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς υποβλήθηκε σήμερα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών σε προεγχειρητικό έλεγχο και αύριο το πρωί θα υποβληθεί σε αρθροσκοπική αποκατάσταση ρήξης μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο, από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, κ. Παντελή Νικολάου.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Αύριο η ομάδα θα έχει ρεπό και το μεσημέρι όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα κάνουν την αναμνηστική δόση εμβολιασμού τους κατά του ιού Covid 19.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X