Davis Cup: Κόντρα στην Τζαμάικα η Ελλάδα

Davis Cup: Κόντρα στην Τζαμάικα η Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική Ελλάδας τένις θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Τζαμάικας στο Davis Cup τον Μάρτιο του 2022, για για τα πλέι οφ του World Group II. Το «παρών» αναμένεται να δώσει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (5/12) η κλήρωση για τα προκριματικά και τα πλέι οφ (σε World Group I και World Group II) του Davis Cup για το 2022.

Η Ελλάδα, θα αγωνιστεί στα πλέι οφ του World Group II, διεκδικώντας εκ νέου την είσοδό της στη 2η κατηγορία. Θυμίζουμε ότι η «Γαλανόλευκη», τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Lyttos Beach της Χερσονήσου, δεν είχε καταφέρει να νικήσει τη Λιθουανία.

Να σημειώσουμε ότι το αντιπροσωεπευτικό μας συγκρότημα ομάδα μας, που είναι στο Νο.8 του ταμπλό των πλέι οφ του World Group II, θα υποδεχτεί την ομάδα της Τζαμάικα, σε γήπεδο και επιφάνεια που θα επιλέξει η ελληνική ομοσπονδία.

Θυμίζουμε πως την Ελλάδα, με ομοσπονδιακό τεχνικό τον Δημήτρη Χατζηνικολάου και αρχηγό αποστολής τον Απόστολο Τσιτσιπά, εκπροσώπησαν τα τελευταία χρόνια οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Πέτρος Τσιτσιπάς, Μιχάλης Περβολαράκης, Μάρκος Καλοβελώνης και Αλέξανδρος Σκορίλας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X