Δύο ελληνικά και ένα ολλανδικό

Δύο ελληνικά και ένα ολλανδικό

Από την σπουδαία αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό έρχεται η βασική πρόταση της ημέρας!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Νιουκάστλ πήρε τη νίκη που τόσο ήθελε, έκανε περισσότερες τελικές από την Μπέρνλι, δεν σκόραρε όμως το δεύτερο τέρμα. Το είχε πετύχει βέβαια νωρίτερα η Σίριους στη Σουηδία, πληρώνοντας το 4.70 που αρκούσε για να βγάλει τη στήλη με ελαφρύ κέρδος.

Το έγραψα και χθες, τα ασιατικά Over σε γκολ ομάδων, που ήρθαν μαζί με τη Fonbet, τη νέα στοιχηματική που είναι Live στην Ελλάδα, και μπορείς να κάνεις εγγραφή και να δεις τις Προσφορές* της, θα μας απασχολήσουν πολύ το επόμενο διάστημα, καθώς βρίσκω πως είναι μια αγορά που κρύβει ευκαιρίες.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Οριακά άφησα εκτός επιλογών σήμερα το over 1 της Αλκορκόρν. Κάπου τη γυροφέρνει τη νίκη και απέναντι στην Οβιέδο που ήταν άθλια στο τελευταίο της μπορεί να κάνει τη ζημιά. Το ασιατικό over 1 πληρώνει 3.80, ενώ η… ολοκληρωμένη έκπληξη με το διπλό φτάνει στο 6.10.

Προγνωστικά Στοιχήματος Ελλάδα

Ως βασική επιλογή της ημέρας θα χαρακτηρίσω το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός. Δεν μπλέκω με σημείο, αλλά κρατάω κάτι που αναφέρουμε συνεχώς στις αναλύσεις της Σούπερ Λιγκ τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Γιαννίκης θέλει η ΑΕΚ να παίζει με πολύ υψηλό ρυθμό. Τόσο που δεν έχει τη φυσική κατάσταση για να το κάνει επί 90 λεπτά και σταθερά στα τελευταία της παιχνίδια το καλό ημίχρονο είναι το πρώτο. Ανεβάζει γραμμές, πιέζει, φτιάχνει φάσεις και κερδίζει μπόλικα κόρνερ στο πρώτο μέρος.

Για να ανεβάσω λιγάκι το ρίσκο πήγα το δίλημμα μεταξύ του 3.60 για να έχει η ίδια τουλάχιστον 4 κόρνερ στο πρώτο μέρος ή το 3.50 στο over 5,5 του αγώνα στα πρώτα 45. Βάζοντας στη ζυγαριά πως η ΑΕΚ κέρδισε 8 στο πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό, θα πάω σε στοίχημα πάνω της, που έχει και υψηλότερη απόδοση.

Μένοντας στην Ελλάδα, Σούπερ Λιγκ 2 και Ολυμπιακός Β’-Πανσερραϊκός. Πολλοί από τους ποδοσφαιριστές του Ιμπαγάσα πήραν μέρος στην αποστολή που πήγε στη Λειβαδιά για το Κύπελλο μεσοβδόμαδα και αυτό ίσως φέρει κόπωση. Επίσης, όπως έχω γράψει με αφορμή άλλες ομάδες νέων σε εκτός Ελλάδος χώρες, δεν μπορείς σε τέτοιες περιπτώσεις να κατεβάζεις πολύ μια απόδοση. Είτε υπέρ, είτε κατά τους. Οι νεαροί δεν έχουν τη σταθερότητα αφενός να υποστηρίξουν τιμές φαβορί, αλλά και το ταλέντο παράλληλα να κερδίσουν τον οποιονδήποτε. «Τυφλά» δηλαδή τιμές πάνω από 4 μονάδες, είτε υπέρ τους, είτε κατά, έχουν value. Επί συγκεκριμένου, ο Πανσερραϊκός δεν είναι καθόλου κακή ομάδα, έχοντας αρκετό ταλέντο από τη μέση και μπροστά.

Προγνωστικά Στοιχήματος Ολλανδία

Κλείνω με μια βόλτα από την Ολλανδία, όπου όπως έχουμε συζητήσει ξανά φέτος, έχει ανεβάσει πολύ τις αποδόσεις της στα Over. Είναι σαφώς πιο κλειστά τα ματς, δεν… τρελάθηκαν ξαφνικά οι μπουκ και ανέβασαν αδικαιολόγητα τις τιμές, αλλά χτυπάνε στο μάτι πλέον κάποια over στο 2+, όπως στο Γκόου Αχέντ-Τβέντε. Με τη γηπεδούχο να παίζει αρκετά χύμα εντός έδρας και τη φιλοξενούμενη να έχει τόσο τη φανέλα, όσο και την ποιότητα να βγάλει φάσεις.

To παιχνίδι μου

Μονά

5/12 –15:00 Oλυμπιακός Β’-Πανσεραϊκός 2 (4.45) επί 5,7 μονάδες στη Stoiximan.gr

5/12 –15:30 Γκόου Αχέντ-Τβέντε Over 3,5 (3.78) επί 6,62 μονάδες στη Betshop

5/12 –19:30 ΑΕΚ-ΠΑΟ ΑΕΚ Over 3,5 κόρνερ Α΄ημίχρονο (3.60) επί 7 μονάδες στη Stoiximan.gr

Σύστημα 2-3

Σύστημα 2-3 τα παραπάνω σε τιμές 4.45-3.60-3.60 στη Stoiximan.gr

Από 1,5 μονάδες στις δυάδες και 0,5 στην τριάδα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X