Νίκη και μόνο νίκη για την ΑΕΚάρα απόψε κόντρα στον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Νίκη και μόνο νίκη για την ΑΕΚάρα απόψε κόντρα στον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Ντέρμπι που πρέπει να πάρει για την ΑΕΚ το σημερινό με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο νίκη θέλει στο ντέρμπι απόψε η ΑΕΚ!

Η Ενωση υποδέχεται σήμερα (19:30, Cosmote Sport 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική της Super League. Οι «κιτρινόμαυροι» θα παλέψουν για τη νίκη όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά φυσικά και για το γόητρο. Τα ντέρμπι αποτελούν πάντα μια διαφορετική υπόθεση και η Ενωση θα πρέπει να μάθει να κερδίζει και αυτά αν θέλει να κυνηγήσει κάτι περισσότερο φέτος.

Ο Αργύρης Γιαννίκης είδε την ομάδα του να βγάζει αντίδραση και στο ματς με τον Ολυμπιακό -παρά τα ανόητα λάθη και τη διαιτησία που έφεραν την ήττα- αλλά και σε εκείνο με τα Ιωάννινα και απόψε θα αναζητήσει τη πρώτη του νίκη ως προπονητής σε ένα μεγάλο ντέρμπι. Με τον ΠΑΣ Γιάννινα πάντως, ο Γιαννίκης είχε «πελάτη» τον Παναθηναϊκός έχοντας 4 νίκες σε 6 παιχνίδια.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ γνωρίζουν καλά ότι δεν υπάρχουν περιθώρια. Η ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει τους πράσινους» για να βρίσκεται κοντά στον ΟΣΦΠ του Μαρτίνς, ενώ ακολουθεί αμέσως μετά το εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι για τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Γιαννίκης αναφορικά με την 11άδα δεν αποκλείεται να επιλέξει την ίδια που είδαμε και στο διπλό στα Ιωάννινα. Εκτός αν επιλέξει τον Σάκχοφ στον άξονα, ο οποίος βρίσκεται σε καλή φόρμα. Οπως και ο Γέβτιτς μετά τις τρεις ασίστ στο ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά. Πάντως οι επικρατέστεροι είναι οι: Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, Μισελέν στο δεξί άκρο της άμυνας, Μοχαμάντι στο αριστερό, Βράνιες και Μήτογλου στο κέντρο της άμυνας, Σιμόες–Σιμάνσκι στον άξονα, Αμραμπατ δεξιά στην επίθεση, Τσούμπερ αριστερά και ο Μάνταλος πίσω από τον Αραούχο.

Το πλάνο του Παναθηναϊκού

Στο «τριφύλλι» ο Καρλίτος επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του, ενώ στην αποστολή της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι και ο Λούντκβιστ. Από την άλλη εκτός έμεινε ο Φώτης Ιωαννίδης. Αναλυτικά την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ αποτελούν οι: Διούδης, Μπρινιόλι, Χατζηγιαννάκης, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Η πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Παλάσιος.

Ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

  • Διαιτητής: Τάμας Μπόγκναρ
  • Βοηθοί: Μπάλας Μπούζας, Γιώργος Θεοδώρου
  • 4ος: Φωτιάς
  • VAR: Κούλτσαρ, Νικολακάκης

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X