ΑΕΚ: Χωρίς κόσμο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό - Κλείνει τα γήπεδα η κυβέρνηση

ΑΕΚ: Χωρίς κόσμο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό - Κλείνει τα γήπεδα η κυβέρνηση
Photo Credits: INTIME

Σκανδαλώδης η αναβολή του ντέρμπι για να υποδεχθεί χωρίς κόσμο η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε σκάνδαλο μεγατόνων εξελίσσεται η απόφαση της ΓΓΑ να αναβάλει το προγραμματισμένο για την Κυριακή ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Η αναμέτρηση θα προγραμματιστεί εκ νέου, κατά πάσα πιθανότητα για την Τετάρτη στις 8 του Δεκεμβρίου και κατά πάσα πιθανότητα χωρίς την παρουσία κόσμου.

Ο λόγος είναι ότι σύμφωνα με διαρροές, υπάρχει η πρόθεση της κυβέρνησης να ανακοινώσει την Τρίτη το τέλος της παρουσίας κόσμου στα γήπεδα, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, κάτι που είχε προαναγγείλει και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Στις τάξεις της ΑΕΚ και των οπαδών της υπάρχει οργή, δικαιολογημένα, καθώς όλα συνηγορούν σε μεθοδευμένη αναβολή του ντέρμπι που ουδεμία σχέση έχει με τον Πάπα και την τραγική επέτειο των 13 χρόνων από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X