Serie A: «Περίπατος» για την Αταλάντα, νίκη με ανατροπή για την Φιορεντίνα (VIDEO)

Serie A: «Περίπατος» για την Αταλάντα, νίκη με ανατροπή για την Φιορεντίνα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα δύο γρήγορα γκολ του Μάριο Πάσαλιτς στο πρώτο τέταρτο του αγώνα της Αταλάντα με τη Βενέτσια (με τον διεθνή Κροάτη φορ να φτάνει ακολούθως σε χατ-τρικ και τα 11 εφετινά τέρματα), απλοποίησαν κατά πολύ το έργο των «μπεργκαμάτσκι», οι οποίοι επικράτησαν άνετα με το ευρύ 4-0, σημειώνοντας στην 9η φετινή τους νίκη στη Serie A (4η διαδοχική) και μειώνοντας στους 4 βαθμούς την απόστασή τους απ’ την πρωτοπόρο Νάπολι.


Στο άλλο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, η Φιορεντίνα επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα-σοκ από την Έμπολι, επικρατώντας με 3-1 της Σαμπντόρια στο «Αρτέμιο Φράνκι». Η ομάδα της Γένοβας -που μετρούσε δύο σερί νίκες- προηγήθηκε νωρίς με τον Γκαμπιαντίνι, όμως οι «βιόλα» κατάφεραν να «γυρίσουν» το ματς και να… κλειδώσουν το «τρίποντο» πριν το ημίχρονο, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X